Za 28 sept.: luistervoorstelling De Kaap #3


 

 
Katendrecht verhalen over nu en toen in Verhalenhuis Belvédère
 
Zaterdagmiddag 28 september presenteren we onder het genot van een drankje en een hapje een gloednieuwe aflevering in het Luisterfeuilleton De Kaap.
 
Met de Verhalenkeet – een mobiele opnamestudio – zijn dit jaar persoonlijke verhalen opgehaald van bewoners van Katendrecht: jong en oud, geboren en getogen of net nieuw. Zij vertellen allen over het spelen op straat, over arriveren op de Kaap, over markante bewoners, bijnamen, kroegen, de liefde, de haven en nog veel meer. Iedere geïnterviewde vertelde een uur lang. Van de mooiste, meest grappige, meest ontroerende fragmenten van alle verhalen maakten we een compilatie oftewel een ‘luistervoorstelling’. Voorlopig staan er 4 afleveringen van telkens zo’n 30 minuten gepland. Nu is aflevering #3. Kom samen luisteren naar de meest authentieke verhalen over de Kaap door Kapenezen en Katendrechters zelf verteld.
 
Wanneer
Zaterdag 28 september 2019 – 16 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. Napraten en -drinken kan tot 18 uur.
 
Toegang gratis inclusief een welkomstdrankje en een hapje. S.v.p. reserveren aan te raden in verband met het aantal beschikbare hoofdtelefoons via 010 720 0997 of via het aanklikken van deze link.
 
Let op, voor na afloop: verhalen leveren altijd weer nieuwe verhalen op! Katendrechters zijn van harte uitgenodigd om op visite te komen in onze Verhalenkeet, de opnamestudio van het Verhalenhuis. Wij zijn nieuwsgierig naar het leven op de Kaap, en stellen u graag vragen. U kunt natuurlijk ook een buurvrouw/man, familielid of vriend/vriendin meenemen. Alle verhalen worden in audiovorm opgenomen. U krijgt na afloop vanzelfsprekend een exemplaar van het interview en een tweede exemplaar gaat naar het Rotterdamse Stadsarchief, waar ze voor de eeuwigheid bewaard zullen blijven. Deelname is gratis. Aanmelden en een afspraak inplannen via telefoon 010 720 0997 (vraag naar Laura) of mail naar: laura@verhalenhuisbelvedere.nl

 Reacties zijn gesloten .