Za 16 & zo 17 dec. La Obelle presenteert de Drag Kerst Theatershow Cinderella

 

 

Cinderella of Cendrillon is een eeuwenoud volksverhaal dat thema’s rondom onrechtvaardige behandeling en de overwinning daarvan.
De Rotterdamse dragqueen La Obelle Celavoir presenteert deze kerst haar eigen, geheel nieuwe versie van het bekende sprookje en musical Cinderella. U bent van harte uitgenodigd voor het koninklijke Winter Bal van troonopvolger Prins Christopher. Wie wordt de prinses? The Art of Drag performance in optima forma, dans, acting & lip-sync en in Belvédère natuurlijk begeleid door een kerstsprookjesachtig diner uit de Volkskeuken.

 

Een dragtaculaire en unieke voorstelling vol magie. Kom in je mooiste feestoutfit, en wees niet bang: “overdressed bestaat niet”.

 

Cast:
Cinderella – Obelle Celavoir
Prince Christopher – Constance Célavoir
Lady Delarosa – Harley K. Winn
Adele – Lilith DiVittorio
Marie – Kelly Grace
Queen Constantina – Tina Roxx
The Royal Advicer – Trinity Perelli
The Godmother – Josephine Célavoir

 

Regie: Esmé & Peter
Backstage manager: Anouk Oudt
Licht en geluid: Tjitse, Peter & Cees.
Diner: Paola Marchesi
Kostuum design: Peter Cramm

 

Extra extra:
Speciaal voor de kerst is er ook een exclusieve Drag X-mas Gift ontworpen, om jezelf of je geliefde of familie cadeau te doen met kerstmis. Dit is een originele Art Print van de posters die zijn ontworpen door La Obelle. Deze art prints zijn verkrijgbaar via de voorverkoop bij de reserveringen. Let op: de oplage is in een beperkte oplage en op is op. De prints zijn € 22,22 per stuk (A3) en Deluxe (A2 en voorzien van handtekening) € 44,44 per stuk en alleen op de avond zelf mee te nemen.

 

DRAG KERST THEATER SHOW CINDERELLA 

 

Wanneer: zaterdag 16 december en zondag 17 december, aanvang 18 uur – inloop 17.30 uur

 

Kosten: 

voor dit Winter Bal met diner en feestelijk welkomstdrankje: € 33,33 per persoon. Er is ook een vegetarische variant.

Verder zijn de Drag Art Prints te koop voor € 22,22 (A3) en Deluxe (A2 met handtekening) € 44,44.

 

Reserveren is noodzakelijk, gebeurt is volgorde van aanmelding en kan via de volgende links:

 

Tickets dragtheatershow Cinderella op zaterdag 16 december

 

Tickets dragtheatershow Cinderella op zondag 17 december

 

 

 

Belvédère als inspiratie

Peter Cramm, kleinzoon van Peter en Maaike Troost, is opgegroeid met verhalen over Jazzclub Belvédère op Katendrecht. De jazzclub was indertijd in handen van zijn familie Troost. Toen Peter door zijn werk als dragqueen La Obelle het huidige Verhalenhuis voor het eerst binnenstapte in 2022, werd hij op slag verliefd. Het creatieve vuur barstte in hem los. Hij verzamelde een groep gepassioneerde collega drag-performers om zich heen en al snel was de basis voor de dragtheatershow Belvédère gelegd. Hierbij liet hij zich inspireren door het echte verhaal van zijn familie en door het boek “Maaike…een geschenk van Aphrodite” geschreven door zijn grootvader, de volksschrijver Peter Troost, als ode aan zijn grote liefde Maaike, de jazzzangeres uit Belvédère in oorlogstijd, de oma van Peter. Na de Belvédère Dragtheatershow is hij steeds nieuwe shows blijven ontwikkelen en is hij de huis dragtheatermaker van Belvédère. Met de shows maakt hij ’the art of drag’ bij een breed publiek zichtbaar en en vertelt hij zijn verhaal; hij treedt daarmee in de voetsporen van zowel zijn grootvader als zijn grootmoeder.

 Reacties zijn gesloten .