Vr 28 juni: stadswandeltour ‘Adisons Hoodwalk’ in Rotterdams Oude Westen

 

 

 

De Kaapverdiaanse Rotterdammer Adison dos Reis, theatermaker en muzikant, neemt je mee op het mooiste moment van de week, over zijn Kruiskade in Rotterdam. Je maakt een wandeltour met gebruik van een draadloze hoofdtelefoon. Via de ogen en oren van Adison ervaar je deze Rotterdamse wijk op een persoonlijke en andere manier.

 

Na afloop van de tour bezoeken we Brand New Guys, waar we een drankje krijgen aangeboden en gezamenlijk zullen napraten.
“Brand New Guys is an agency producing experiences and intersectional stories for and about our ever evolving culture, by listening to the people that live it. Consequently, this process of storytelling helps Brand New Guys’ position, as an authentic agent between communities and clients, that have a meaningful story to tell themselves. Brand New Guys strives to create deeper understanding through stories and foster mutual responsibility: nurture the culture, instead of just harvesting it.”

 

Wanneer: vrijdag 28 juni 2024, aanvang 18 uur (wandeling duurt een uur, daarna napraatgelegenheid)

 

Kosten: € 20 p.p. Startpunt: Het Praktijk College Centrum, Schietbaanstraat 26, Rotterdam. Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link.

 

Voor groepen is de tour op aanvraag mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via: info@verhalenhuisbelvedere.nl of bel 010 720 0997.

 

 

Over Adison

Adison dos Reis is oprichter van Music2Connect&Inspire, muzikant, DJ, erfgoedmaker en bedenker van de ‘Muzikale HoodWalk’. Music2Connect&Inspire is ontstaan vanuit het plezier en de kracht die muziek brengt. Adison: “Heeft muziek jou ooit geraakt, geïnspireerd, gemotiveerd, getroost, of een nieuwe kijk op het leven gegeven? Dan ben je bekend met de kracht van muziek.” Via muziek levert Adison graag een bijdrage aan de wereld. “Muziek verbindt werelden en brengt mensen dichter bij elkaar. Je leert mensen beter begrijpen door elkaars muziek te kennen. Je leert over de taal, het gedrag, de kleding, de mindset en de smaak. De artiesten waar je op jonge leeftijd veelvuldig naar luisterde, hebben jou mede gevormd tot wie jij nu bent. Voor de een is muziek belangrijker als voor de ander, maar allemaal halen we er iets uit.”

 

Met Music2Connect&Inspire wil Adison mensen verbinden en inspireren. Middels Urban Music & Culture programma’s gaat hij op zoek naar de verhalen die artiesten vertellen en met zijn stichting Music2Connect&Inspire wil hij zijn deelnemers “de diepere laag van urban music laten ervaren, omdat muziek meer is dan geluid.”

Annuleren
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk één maand van te voren. Daarna – tot een week van te voren – brengen we 50% van de ticketprijs in rekening.
Bij annulering korter dan een week van te voren geldt geen restitutie. Weersomstandigheden gelden niet als reden om te annuleren.Reacties zijn gesloten .