Aanbod

Verhalenhuis Belvédère is een collectief van nieuwe (erfgoed)makers dat met hedendaagse vertelkunst bouwt aan een meer verbonden stad. Wie mensen en gemeenschappen zijn en wat ze beleven of beleefd hebben vormt de basis voor persoonlijke verhalen, die in verschillende (kunst)vormen worden verteld. Welke programma’s bieden we aan?

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

1. PROGRAMMA’S

(klik voor een toelichting per programmapijler)

 

 

SPECIAAL:

 

 

CHECK OOK DE AGENDA VOOR HET ACTUELE PROGRAMMA.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

2. OPDRACHTEN & COPRODUCTIES

Omdat de mensen, hun verhalen en onze stad permanent veranderen, ontwikkelen we altijd weer nieuwe vormen, werken we samen met steeds nieuwe partners, gemeenschappen en groepen en halen we nieuwe verhalen op middels projecten in opdracht. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en een verkenning van de mogelijkheden. We maken graag een voorstel op maat.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

3. INSPIRATIE & ADVIES

We bieden ook inspiratie en advies voor het werken met verhalen in de stad of in andere gebieden in Nederland en de wereld. We houden presentaties, inspiratie-sessies, lezingen, workshops en ontvangsten op maat, in het Verhalenhuis zelf én op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.   KLIK boven op de diverse onderdelen voor een toelichting, het actuele aanbod en het archief.