20 mrt. – 1 juni: Belvédère’s Volkskeuken bezorgt warme lunch op de Kaap

 

Sinds 20 maart heeft het Verhalenhuis een maaltijdenbezorgservice. Voor oudere bewoners in de omgeving, en diegenen die tot de risicogroep behoren of door andere omstandigheden het huis niet kunnen verlaten, willen we in de coronasituatie graag van betekenis zijn.

 

 

 

Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag kookt Paola Marchesi een warme ‘lunch van de dag’ op bestelling. Joran Koster bezorgt de lunch vervolgens met zijn bakfiets aan huis, waarbij hij uiteraard aan alle veiligheidseisen voldoet. Bewoners hebben een flyer in de brievenbus gekregen met alle informatie. Ook ontvangen ze informatie via de huis-aan-huis wijkkrant. De wijkkrant De Kaap staat normaal vol met activiteiten en evenementen voor, van en door bewoners. Hoewel alle activiteiten nu stilliggen, zijn er veel hartverwarmende initiatieven ontstaan om wijkbewoners te helpen die dat nodig hebben.
 
Meer info of om maaltijden voor bewoners in Katendrecht e.o. te bestellen: 010 720 0997 (spreek gerust de voicemail in) of via mail naar: info@verhalenhuisbelvedere.nl.
 
Ter info de actuele wijkkrant De Kaap ook hier online!

 

 

(linkerfoto Paola als klein meisje in Italië)

 

 

 

 Reacties zijn gesloten .