Vr 2 t/m zo 4 sept.: de Stadsverteller komt

 

DSC08203

Verhalen vertellen is een kunst. Professioneel verhalenverteller Nico Prins treedt al bijna 25 jaar op bij tal van evenementen in binnen- en buitenland.  Verhalenhuis Belvédère is blij en trots dat Nico – als kind van de Rotterdamse haven – tijdens de Wereldhavendagen zijn ultieme Rotterdam vertelling met het publiek in het Verhalenhuis wil delen: ‘Rotterdam tussen Rotte en Maas, over het lief & leed van een wereldstad’.

 

Over Nico

Hij wordt ook wel de stadsverteller van Rotterdam genoemd. Nico is geboren tussen wal en schip. Als kind van een familie van de mannen van de wilde vaart en vissers, kreeg hij de zielenband met Rotterdam van huis uit mee. Zijn vader, ooms en opa’s vertelden over woeste zeeën en exotische steden terwijl Nico achter de potkachel zat te luisteren. Intussen woonde hij in en maakte hij deel uit van de grootste haven ter wereld.

 

Het DNA van de stad

In het Verhaal van Rotterdam neemt Nico u mee op een (denkbeeldige) zeereis door het heden, verleden en de toekomst van Rotterdam, een reis vol avonturen, oorlogen en rampen.  Nico begint ver voor 1340 toen Rotterdam stadsrechten kreeg. Hij vertelt over de weg naar zee, over de Rotterdammers om te eindigen bij het DNA van de stad.

 

Deze vertelvoorstelling van 75 minuten staat 3 dagen in Verhalenhuis Belvédère, t.w.:

 

Wanneer:

vr 2 september 16.30 uur (try out)

za 3 september 15.30 uur

zo 4 september 15.30 uur

Duur 5 kwartier. Entree € 5 pp inclusief een welkomsdrankje.

 

Reserveren via 010 720 0997 of mail naar:

reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl

U ontvangt een bevestiging.

 Reacties zijn gesloten .