Di 28 feb.: Terra Terra Volkskeuken van Jair Semedo & Judith Rietveld

 

 

De Volkskeuken is het ontmoetingsprogramma rondom identiteit en erfgoed. Rotterdammers delen hun lekkerste maaltijden met het publiek en vertellen en verbeelden gedurende de avond tegelijkertijd hun persoonlijke (familie)geschiedenis.

 

Dinsdag 28 februari eten we uit de Kaapverdische Volkskeuken van Jair Semedo & Judith Rietveld (Rotterdam/Cabo Verde).  Iedereen is van harte uitgenodigd aan te schuiven.

 

 

Over Jair en Judith

Jair, Judith met baby Hara vertellen hun verhaal. Samen richtten zij vier jaar terug Terra Terra Tours op in Cabo Verde. Deze avond vertellen ze wat Terra Terra betekent en waar ze de afgelopen vier jaar naartoe gewerkt hebben. Terra Terra organiseert sociaal toerisme tours en op maat gemaakte reizen maar besteedt vooral veel aandacht aan eten. Judith en Jair koken vaak met de community en hopen daarmee werelden te vergroten. Deze avond koken ze een vega Kaapverdische driegangenmaaltijd!

 

In het programma van 28 februari nodigen ze ook heel graag Serguei Pires uit die hen eind 2017 aan elkaar voorstelde, in Praia, Kaapverdië. Serguei is nu woonachtig in Rotterdam en is kunstenaar, hij zal ook zijn kunst tentoonstellen deze avond. Naomi King zal ook aanwezig zijn en vertellen, zij is een kunstenares die een bijzonder project in Praia heeft opgezet met verschillende kunstenaars uit Nederland die gaan samenwerken met lokale talenten en een grote muur gaan beschilderen en workshops houden.

 

De Terra Terra (vega) Volkskeuken van Jair en Judith (Rotterdam/Cabo Verde)

 

Wanneer: dinsdag 28 februari 2023

 

Tijd: 18 – 21 uur, inloop vanaf 17 uur

 

Kosten: € 17,50 p.p. inclusief programma en (vega) maaltijd

 

Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link.

 

 

Meer info over Jair & Judith en hun activiteiten is te vinden:

Instagram
https://instagram.com/terraterratours?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Tours:
https://www.instagram.com/terraterratours/guide/terra-terra-tours/17906246993450761/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Experiences:
https://www.instagram.com/terraterratours/guide/terra-terra-experiences/17933319506147805/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Website All Tours&Experiences:
https://terraterratours.com/tours-experiences/Reacties zijn gesloten .