Di 28 t/m vr 31 mei: Club Belvédère!

 
Rotterdam Katendrecht is eind mei het kloppend hart voor de jaarlijkse, internationale vluchtstedenconferentie van ICORN en PEN International. Meer dan 300 gevluchte schrijvers, dichters, muzikanten, kunstenaars, mensenrechtenactivisten, experts, burgemeesters en stadsontwikkelaars uit zestig landen ontmoeten elkaar onder de titel At Home, Everywhere. Zij verkennen wat het betekent om je thuis te voelen in de wereld van vandaag en wat het betekent als je van je thuis wordt beroofd.
 
Met zoveel internationale dichters, schrijvers en muzikanten aanwezig in de stad biedt het festival de uitgelezen kans om het Rotterdamse publiek hen te laten ontmoeten. Met informele en intieme optredens van muzikanten en dichters, ontmoetingen en spontane jamsessies in ‘Club Belvédère’ sluiten we elke festivalavond feestelijk af.
 
De presentatie van Club Belvédère is in handen van de Iraaks-Rotterdamse Rafaa Ismael, die Nederlands, Engels en Arabisch spreekt.
Een groot aantal (internationale) artiesten en dichters zal optreden zoals de muzikanten Basim Jamal uit Irak (klarinet), Cris Gera uit Zimbabwe (piano), Nikan Khosravi (zang/gitaar) en Arya Aramnejad (gitaar) uit Iran en de Rotterdamse Ziya Ertekin alias DJ Blue Flamingo. De entree is gratis, kom langs, we ontmoeten je graag!
 
Wanneer:
Di 28 mei, 22 – 00 uur
Wo 29 mei, 22 – 00 uur
Do 30 mei, 22 – 01 uur
Vr 31 mei, 19 – 23 uur
 
Entree: gratis
 
Locatie: Verhalenhuis Belvédère, Rechthuislaan 1, 3072 LB Rotterdam. Let op: op wo 29 mei is de locatie Theater Rotterdam Schouwburg, Schouwburgplein.
 Reacties zijn gesloten .