Do 14 sept.: Archell Thompson ‘Kom in mijn schoenen staan’

Verhalenhuis Belvedere presenteert

Verhalenverteller Archell Thompson ‘Kom in mijn schoenen staan’

 

In Rotterdam wonen vele verschillende mensen in vele verschillende wijken en straten. Het programma is een uitnodiging om je te verplaatsen in iemand die anders is dan jij.

 

Ter voorbereiding organiseert Archell een ontmoeting tussen twee verschillende Rotterdammers. Tijdens de avond vertellen zij over hun ervaringen. Welke verschillen en overeenkomsten zien zij? Ook maken we nader kennis met Archell Thompson en zijn drijfveren. Vanzelfsprekend is er ruimte voor vragen en uitwisseling en zijn er hapjes uit de Volkskeuken van het Verhalenhuis.

 

 

Aflevering #1: donderdag 14 september: Katendrecht

 

Op 14 september staan twee bewoners van de wijk Katendrecht in elkaars schoenen: Fleur en Jeanine. De Antilliaanse Jeanine kent Katendrecht goed. Haar moeder heeft er ruim 17 jaar gewoond. Zelf woont ze nu zo’n drie jaar bij haar vriend op de Sumatraweg. Een straat waar veel mensen al heel lang wonen. En zodra de zon schijnt zitten ze met elkaar buiten.

Fleur heeft twee jaar geleden een nieuwbouwwoning gekocht aan de Veerlaan en woont met haar man met veel plezier op Katendrecht. De Sumatraweg en Veerlaan liggen dichtbij elkaar en tegelijkertijd lijken het verschillende werelden. Hoe ervaren Fleur en Jeanine de verschillen tussen de straten en de leefstijlen? Wat leren zij van elkaar en de verschillen? Welke inspiratie biedt het hen om samenleven te versterken?

 

Nieuwsgierig naar de verhalen? Wees welkom en maak de avond mee.

 

Locatie start en eindpunt: Verhalenhuis Belvédère, Rechthuislaan 1, Rotterdam-Katendrecht

 

Inloop/ontvangst met drankje: 19.15 uur

 

Start programma: 19.30 uur

 

Afsluiting rond 21.00 uur

 

Wanneer:
donderdag 14 september van 19.15 – 21.00 uur

 

Entree: € 5,00 p.p. inclusief drankje & hapje. Let op: gratis voor Katendrechters (postcode 3072)!


tickets    https://verhalenhuisbelvedere.stager.nl/web/tickets/158477

Reserveren gewenst indien van Katendrecht of bij geen mogelijkheid tot voorverkoop van een kaartje. Dit kan per mail naar reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl of telefonisch via 010 720 0997.Reacties zijn gesloten .