Do 15 sept. 17 uur: Chinees Maanfeest & opening SPACE101

Op donderdag 15 september vanaf 17 uur vieren we het Chinese Maanfeest mét de officiële opening van de eerste dependance van Verhalenhuis Belvédère : SPACE 101 aan de Diergaardesingel 101. Het jonge kunstenaarscollectief Studio Zi zal deze plek in samenwerking met Rotterdammers en culturele instellingen, gaan invullen en programmeren.

 

SPACE 101 staat voor mini-expo’s, lezingen, educatie, workshops en tours van/met/over/door Chinatown Rotterdam. De verhalen en het immaterieel erfgoed, van vroeger, nu en de toekomst van Chinezen in Rotterdam worden verzameld en gedeeld met publiek. De presentaties zijn veelzijdig en telkens anders, maar altijd gastvrij, positief en persoonlijk. De open verbinding van historisch Chinatown op de Kaap en hedendaags Chinatown rondom de Kruiskade wordt hier voelbaar en beleefbaar. Vanaf september is deze locatie op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Toers zijn al te informeren en te boeken via Studio Zi / Fenmei Hu: INFORMEREN TOERS
Het openingsprogramma is op donderdag 15 september van 17 – 19 uur. Iedereen is welkom voor een kennismaking, hapje en drankje! Adres: Diergaardesingel 101.

Reserveer alvast de datum en tijd in uw agenda!

SPACE101official01

 

 

 

 Reacties zijn gesloten .