Do 23 sept.: nieuwkomers & Rotterdammers in Buddy to Buddy inspiratie- en infobijeenkomst

 

Buddy to Buddy gaat van start in Rotterdam. Buddy to Buddy koppelt Rotterdammers aan nieuwkomers/vluchtelingen voor vriendschappelijk contact. In Verhalenhuis Belvédère is op donderdagavond 23 september een introductieavond mét natuurlijk een hapje en drankje, van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur. De inloop is vanaf 19 uur.

 

Ben je geïnteresseerd om mee te doen aan de eerste buddygroep in Rotterdam? Kom dan naar deze inspiratie- en infoavond op donderdagavond 23 september. Daar vertellen we je alles over Buddy to Buddy en het buddytraject. Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Zo vergroot je niet alleen zijn of haar wereld maar ook die van jezelf.

 

Matches worden gemaakt op basis van overeenkomsten, hobby’s en interesses. Buddy’s gaan voor een periode van 4 maanden elke week samen iets leuks doen. Je mag zelf weten wat en waar. Daarnaast worden (binnen de corona-maatregelen) leuke activiteiten georganiseerd voor de hele groep buddy’s.

 

Aanmelden voor deze avond of meer info, stuur een mail naar: rotterdam@buddytobuddy.nl en check ook www.buddytobuddy.nl/rotterdam.

 

Zeker buddy worden? Meld je dan vast aan via deze link: http://eepurl.com/hGd9LD

 Reacties zijn gesloten .