Do 30 mei: de Volkskeuken van / The People’s Kitchen presents Rosh Abdelfatah (Rotterdam / Syria)

 

 
Rosh Abelfatah is filmmaker en artistiek directeur van het Arab Film Festival Rotterdam. Hij is geboren in 1982 in Amouda in de Koerdische republiek Rojava, in het noorden van Syrië. In 2000 vluchtte hij als 18-jarige naar Nederland omdat hij zonder opgaaf van reden was opgepakt en in de gevangenis gezet. Na een aantal weken kwam hij vrij en via via kwam hij in Nederland, in een huis in het Rotterdamse Crooswijk terecht. In 2006 studeerde hij af aan de academie St. Joost in Breda. Naast het Arab Film Festival maakt hij nu freelance producties voor diverse Arabische zenders en Nederlandse instellingen en werkt als autonoom kunstenaar.
 
Speciaal in het kader van het VERHALEN VOOR VRIJHEID / STORIES FOR FREEDOM FESTIVAL ROTTERDAM van 28.5 t/m 2.6 2019 presenteert Rosh Abdelfatah in Belvédère’s Volkskeuken een avond met film, poëzie, muziek, verhalen en een Syrische iftar-maaltijd:


de Volkskeuken van Rosh Abdelfatah (Rotterdam / Syrië, Amouda) –
the People’s Kitchen presents Rosh Abdelfatah (Rotterdam / Syria, Amouda)

 
Met veel films en optredens van onder meer Bero Beyer (directeur International Filmfestival Rotterdam), Marieke van der Lippe (film), Balout Khazraei (Perzische luit), Maher Al Sabbagh (gastkok Syrisch).
 
Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze bijzondere kennismaking en ontmoeting.

 


 
RESERVEREN:

Wanneer: donderdag 30 mei 2019

Tijden: 18 – 22 uur, let op vanwege de Ramadan is de maaltijd na zonsondergang. Na afloop afterparty in Club Belvedere van 22 tot 01 uur

Entree: 15 euro p.p. inclusief een iftar-maaltijd rond 21.30 uur (exclusief drankjes) – inclusief afterparty 22-01 uur.

Reserveren : noodzakelijk via deze link.

 

BUY TICKETS

When? Thrs 30 May
What time? Start 18:00 pm – end 22:00 pm
Costs: 15 euro per person (inclusing meal excluding drinks)
Including afterparty in Club Belvedere from 22 – 01 hours
Reservations: buy now your ticket(s) here.
 
Met veel dank aan de partners Verhalen voor Vrijheid festival:
ICORN, PEN, VluchtelingenWerk, Gemeente Rotterdam, Gemeente Amsterdam, Nederlands Letterenfonds, Rotterdam Partners, ROS Rotterdams Ongedocumenteerden Steunpunt, Theater Rotterdam, ss Rotterdam, Hoezo! en alle andere betrokkenen.Reacties zijn gesloten .