Donaties, obligaties & nalatenschappen

 

Donaties
We zijn een particulier initiatief dat door de inzet en betrokkenheid van vele mensen en partijen wordt gerealiseerd. Iedere gift is daarom zeer welkom en voor ons van grote betekenis. Hieronder kunt u een donatie doen via iDEAL. U kunt zelf een bedrag kiezen. Uw naam en bericht zijn optioneel, maar we vinden het heel fijn als u uw gegevens achterlaat zodat wij u kunnen bedanken. Ook kunt u aangeven wanneer uw gift een speciale actie of project betreft.

 

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €* 


 

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om giften direct over te maken naar rekening: NL25 RABO 0103 4985 08 t.n.v. Stichting Monument Kaap Belvédère. Vermeld hierbij graag in de omschrijving dat het om een ‘gift’ gaat.

 

Innovatieve Belvédère Obligatieregeling
Verhalenhuis Belvédère heeft ook een innovatieve obligatieregeling waar meer dan 200 mensen aan deelnemen. Obligatiehouders vormen samen ‘Belvédère’s Bende van de Zwarte Hand’, een pioniersgroep die het Verhalenhuis mede mogelijk maakt. Lees hier wat dit betekent en hoe ook u kunt deelnemen.

 

 

Nalatenschappen
Verhalenhuis Belvédère heeft zich onlangs aangesloten bij Ik was hier. Het unieke initiatief van ruim 50 samenwerkende Rotterdamse culturele instellingen om publiek bewust te maken van de mogelijkheid om middels een nalatenschap kunst en cultuur in Rotterdam te ondersteunen en door te geven aan een volgende generatie. Op ikwashier010.nl is er meer informatie over dit initiatief, nalaten en de aangesloten instellingen. Nalatenschappen zijn van grote waarde voor het Verhalenhuis. Ze maken het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe gemeenschappen te betrekken, bijzondere opdrachten te verstrekken, een specifiek onderwijsproject te ontwikkelen of nieuwe verhalen vast te leggen voor de toekomst. Met vragen, wensen of voor meer informatie neem contact op met Linda Malherbe via 010 720 0997 of info@verhalenhuisbelvedere.nl.

 

 

We zijn ontzettend blij en vereerd met elke bijdrage. Veel dank alvast!

Uit de reacties bij de donaties:

“Het Verhalenhuis vind ik een bijzondere en warme plek. Jullie slagen erin om alle bewoners te verbinden door hun verhalen over te dragen. Ik steun jullie daarom graag juist ook in deze vreemde tijd.”

 

“Fijne en makkelijke doneeractie, alle beetjes helpen.”

 

“Wat een nare toestand met de corona! Wij dragen Belvédère een warm hart toe en hopen jullie hiermee een beetje te steunen. Onze ouders van ver in de 80 komen ieder jaar herinneringen ophalen van de mooie tijden die zij vroeger hebben beleefd in de dancing.” 

 

“Belvédère moet blijven! Ik woon niet meer in Rotterdam maar als ik er ben, kom ik heel graag langs. Een mooie plek met waardevolle activiteiten.”

 

“Natuurlijk steunen wij onze tweede huiskamer. Tot gauw.”

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
anbi

Als culturele algemeen nut beogende instelling (ANBI) is Verhalenhuis Belvédère geheel vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Iedere particuliere schenking of erfrechtelijke verkrijging komt dus volledig ten goede aan de doelstellingen van Verhalenhuis Belvédère.