Do 5 nov.: HAPPY GO LUCKY

Basis CMYKEr komt weer een ‘Happy Go Lucky’ avond: de intervisieavonden voor Rotterdamse vrouwen, waarop zij kennis, ervaring, levenswijsheid en netwerk delen.
Donderdagavond 5 november om 18 uur in Verhalenhuis Belvedere is de volgende aflevering.

 

Heb je een goed idee en zou je dat graag een stap verder brengen? Ben je net afgestudeerd en zoek je een baan? Doe je vrijwilligerswerk en wil je graag betaalde werkzaamheden vinden? Of ben je toe aan een carrièremove?
Op de Happy Go Lucky intervisieavonden bespreekt een mix van Rotterdamse vrouwen in groepjes van vijf volgens een no-nonsense gesprekstechniek een kwestie van één van de deelnemers. De methode gaat uit van het positieve en inspireert tot het zetten van een volgende stap in werk en leven. Per avond zijn er twee gespreksrondes. Per groepje kunnen dus twee vrouwen een kwestie inbrengen. De ervaring leert dat ook het meedenken in andermans vraagstuk inspireert en heel bevredigend kan zijn. Inzet van de Happy Go Lucky avonden is dat iedereen wijzer en gelukkiger naar huis gaat. De bijeenkomsten beginnen om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30) en duren tot 21.00 uur

 

Donderdag 5 november – 18.00 – 21.00 uur – toegang gratis
Soep met brood vanaf half zes voor vijf euro. Deelname is gratis. Meld je wel van te voren aan via marieke@mariekestein.nl en laat ook even weten of je ook soep mee eet.

 

 

 

 Reacties zijn gesloten .