Inschrijven Summerschool

Kinderen van 9 t/m 12 jaar kunnen in de zomervakantie – van 7 t/m 11 augustus – deelnemen aan een Summerschool. Deze wordt georganiseerd door CBK Rotterdam i.s.m. Verhalenhuis. Aanleiding is de oplevering van een groot aantal nieuwe muurschilderingen op de Kaap.

 

FLYER SUMMERSCHOOL

 

Summerschool biedt aan 12 kinderen de unieke kans om nieuwe dingen te ontdekken over hun omgeving. We gaan op stap en ontmoeten bewoners, kunst en kunstenaars. We spelen het spel KNSTMPPN en je volgt verschillende workshops.

 

Onder begeleiding van (radio-)journalist Laura Schalkwijk ‘leren we vragen stellen’. We gaan ‘groots schilderen’ met beeldend kunstenaar én Katendrechter Katrijn Verstegen.

 

Na de zomervakantie wordt de ‘XL expositie’ en de audiotour ‘Walk & Talk’ feestelijk gepresenteerd aan je familie en vrienden én aan het grote publiek.

 

 

Summertijden en locatie

Maandag 7 t/m donderdag 10 augustus van 9:30  tot 16:00 uur.
Vrijdag 11 augustus  van 9:30 tot 12:00 uur
We starten en eindigen iedere dag bij het Verhalenhuis Belvédère.
Deelname is gratis en voor de lunch wordt gezorgd.

 

Inschrijven is nu mogelijk!

Stuur een mail met naam en leeftijd van de deelnemer naar karla@verhalenhuisbelvedere.nl . Wij nemen dan contact op voor de definitieve inschrijving.

 

Vragen?

Mail of bel naar Karla de Witte
E-mail: karla@verhalenhuisbelvedere.nl
Telefoon: 06 484 095 32

 

 

 

K2 logo zwart

Kaapse Kleur

Summerschool Bevédère is een educatief project en onderdeel van het publieksprogramma Kaapse Kleur. Eind augustus 2017 worden acht Ornamentslijsten met daarin gerestaureerde en nieuwe kunstwerken in de Rotterdamse wijk Katendrecht opgeleverd. CBK Rotterdam wil de ornamentlijsten en kunstwerken niet alleen produceren en behouden, maar ook het publiek betrekken bij deze kunstwerken en de culturele geschiedenis van Katendrecht. Kaapse Kleur wordt georganiseerd door CBK Rotterdam i.s.m. Verhalenhuis Belvédère.

 

Drukwerk

CBK Rotterdam

CBK Rotterdam is het centrale adres voor kunst, kunstenaars en publiek in de stad en actief met 4 programma’ s: Art Office, BKOR (Beeldende Kunst & Openbare Ruimte), Sculpture International Rotterdam en TENT.Reacties zijn gesloten .