Jazz in de Belvedere Sky(box) op 30 juni en 5-7 juli

Een geweldige Rotterdamse jazznight in de kleinste en fijnste jazzbar van 010: skybox Belvedere. Verhalen en muziek over de historie van ‘Negro Palace Belvedere’ op Katendrecht met Kid Dynamite, Boy Edgar en Teddy Cotton. Rotterdamse jazzmuzikanten spelen stukken van toen, maar ook van nu. En ze maken er een geweldig verhaal van. Een inspirerende jazzles voor de echte liefhebber.

 

Artiesten:

Gabby Bakker, zang en verhalen

Andreas Suntrop, gitaar

Keimpe de Jong, saxofoon (maar ook veel andere instrumenten).

 

Daarnaast treedt de oudste en leukste Jazzjock van Nederland op: Dick on Jazz. De beste jazzmuziek uit de jaren 50 – 80 met deskundig commentaar. Dick is al jaren één van de meest prominente jazzkenners van Nederland en heeft vele jazzlegenden naar ons land gebracht. Ben je klaar voor een sentimental journey door de jazz?

 

Wanneer?

Vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli: 20.30 uur – 23.00 uur met afterparty.

Zondag 7 juli : 15.30 uur – 18.00 uur.

 

Waar?

Skybox Belvedere, Fenixloods Katendrecht

 

Kosten

€ 15,- per persoon, inclusief één consumptie. Met de toegangskaart steun je bovendien Belvedere, verhalenhuis Rotterdam.

Reserveren is noodzakelijk en kan via info@belvedererotterdam.nl

 

Turkish Delight Op zondagavond 30 juni is er ook een uniek optreden van  DJ en muziekarcheoloog Ziya Ertekin. Muziek met een verhaal! Een avond met een Turks tintje en vol melancholische klanken van zijn rijke verzameling aan 78-toeren platen.

Kosten:

€ 10,- per persoon, inclusief één consumptie. Met de toegangskaart steun je bovendien Belvedere, verhalenhuis Rotterdam.

Reserveren is noodzakelijk en kan via info@belvedererotterdam.nl
Reacties zijn gesloten .