JUBILEUM*: wethouder Kasmi verrast team Verhalenhuis met Certificaat van Waardering

 

 

Wat een dag! Wat een stad! Wat een collega’s!

Er zijn eigenlijk geen woorden voor. Maandag 9 oktober 2023: vanwege ons jubileumjaar gaan we van start met een ‘feestweek’ voor achtereenvolgend ons team, onze obligatiehouders, onze bron – de oude Kapenezen en onze vrijwilligers, de hele FC Belvédère.

 

De eerste dag – de teamdag -eindigt met een complete verrassing op het stadhuis waar Wethouder Kasmi alle Verhalenhuis-collega’s toesprak en persoonlijk één voor één feliciteerde en zijn dank uitte middels het uitreiken van een Certificaat van Waardering.

 

 

 

Wij zijn zeer dankbaar voor al die jaren van kameraadschap, luisteren, zorg, plezier en hard werken:

Paola, Myriam, Anja, Fenmei, Peter, Joran, Jenny, Stijn, Meroen, Jathavi, Laura, Anahid, Marije, Gabriela, Rince, Jorge, Melanie, Sanne, Nevill, Cor, Zainab, Louisa, Bemnet, Ishmaïl, Lena, Esseline, Archell, Rosh, Juan en alle anderen die er niet bij konden zijn! En natuurlijk grote dank aan de wethouder voor de werkelijk onvergetelijke ontvangst op 9 oktober 2023.

 

 

 

 

 

Over de JUBILEUMVIERING* 10 jaar Verhalenhuis

Op 9 oktober 2013 openden we voor het eerst de deuren van het Belvédère-pand in Rotterdam-Katendrecht voor bezoekers – nadat we het markante gebouw aan de Rechthuislaan 1 hadden moeten verlaten (in 2011) , en vervolgens via een innovatieve crowdfundingsactie avant la lettre konden aanschaffen (in 2012) en startten met opknappen en inrichten (in 2013).

 

We openden op de eerste etage met de tentoonstelling Potluck in samenwerking met Alexandra van Dongen  (conservator museum Boijmans Van Beuningen). Alles begint toch eigenlijk altijd met samen eten. Radio Rijnmond deed live verslag van deze happening. En dat terwijl er beneden nog geen dansvloer lag; hier moest je nog over zandhopen springen. Naar boven toe waren er wat provisorische hekjes in het trappenhuis. Niets was af, maar dat bleek juist ook de magie. Iedereen kon en kan helpen, meedoen en van betekenis zijn.

 

Het Verhalenhuis is daarmee van heel veel mensen. Daarom vieren we graag dit jubileumjaar met veel activiteiten.

  

Vier fotografen portretteren de individuele collega’s van Verhalenhuis Belvédère

 Reacties zijn gesloten .