VRIJDAG 21 MRT LEVE DE FILOSOFIE: Wat is normaal?

Leve de Filosofie (1)

“Wat is normaal?” U bent uitgenodigd voor een filosofie-diner op vrijdag 21 maart met o.a. Leonie van de Water en Maurice Specht.

 

Bureau Rootlink, het Stagehuis Schilderswijk (Den Haag) en Verhalenhuis Belvédère organiseren gezamenlijk een filosofie-diner op vrijdag 21 maart: “Wat is normaal?” U bent uitgenodigd voor een geestrijk diner en mooie groepsgesprekken rond wat normaal is in denken, voelen, vriendschap, de liefde!
Met: Leonie van de Water, Investeer in het Nieuwe Denken, Kris, de jongste filosoof van Rotterdam en Maurice Specht, filosoof en intiatiefnemer van Leeszaal West. Het diner wordt verzorgd door het Stagehuis Schilderswijk; een 3-gangenmenu met versie vis van de Haagse markt. De Amsterdamse organisatie Het Nieuwe Denken levert een bijdrage in het programma. Zij maakt ‘kraakheldere denkprogramma’s die de diepte niet schuwen’. Het Nieuwe Denken geeft een frisse blik op eigentijdse vragen over liefde, werk, geld, vriendschap en al het andere waarover we – soms lastige – keuze moeten maken. Het Nieuwe Denken is vooral ook het oude denken in een nieuw jasje. Want het meeste van wat wij allemaal dagelijks bedenken, is al eens bedacht. En vaak een stuk beter. Samen met jonge denktalenten en
gevestigde filosofen vertaalt het Nieuwe Denken eeuwenoude kennis naar bruikbare ideeën voor ons dagelijks leven.

 

vrijdag 21 maart – aanvang 18.00 uur – toegang €15 p.p. – inloop vanaf 17.30 uur

Voor meer info en/of reserveren: info@belvedererotterdam.nl

of Els Desmet 06-13093490. Reserveren is noodzakelijk vanwege het beperkte aantal plaatsen.

 

www.stagehuisschilderswijk.nl

www.hetnieuwedenken.eu

 Reacties zijn gesloten .