Ma 15 mei: Shelter City Rotterdam in de Volkskeuken met Egyptisch diner

 

Shelter City Rotterdam
In Nederland zijn er 12 Shelter Cities, plekken waar mensenrechtenactivisten op adem kunnen komen, tijd krijgen om te reflecteren, hun netwerk uit te bouwen en waar zij hun verhalen onder de aandacht kunnen brengen. Verhalenhuis Belvédère werkt samen met Humanitas om de persoonlijke verhalen van deelnemers aan Shelter City Rotterdam middels de Volkskeuken zichtbaar te maken.

 

Zo was eerder bijvoorbeeld Innocent Acidri uit Oeganda aan het koken en vertellen in de Volkskeuken en daarvoor Maryam Oyiza Aliyu (27), mensenrechtenactiviste uit Nigeria en Zabib Musa Loro, mensenrechten- en genderactivist uit Zuid-Soedan. Op maandag 15 mei verwachten we een volgende gast, dit keer uit Egypte.

 

 

 

Egyptisch diner uit de Volkskeuken

We eten dan maandag 15 mei ook graag een maaltijd uit de Egyptische Volkskeuken van Randa Eltery van restaurant Habibi aan de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam. Habibi is een familierestaurant gerund door het echtpaar Aly Mourad en Randa Eltery, zij serveren gerechten zoals Egyptenaren die thuis eten, volks en authentiek.

 

 

We nodigen iedereen van harte uit aan te schuiven aan de lange tafels en de nieuwe gast via Shelter City Rotterdam te verwelkomen.

 

 

Wanneer:

maandag 15 mei 2023

 

Tijd:

17.30 uur ontvangst met welkomstdrankje, start programma: 18.00 uur.

 

Kosten:

Entree: 17,50,- pp inclusief maaltijd, een welkomstdrankje en het programma, reserveren is noodzakelijk via deze link.

 

 Reacties zijn gesloten .