Ma 4 apr.: Volkskeuken inlooplunch Bruno van den Elshout Portretten

 

Kunstenaar Bruno van den Elshout geeft op allerlei manieren vorm aan kunst- en onderzoeksprojecten die uitnodigen tot ontmoeting. Zo nodigde hij in één jaar tijd 144 mensen uit om een dag met hem over het strand te wandelen, en zichzelf aan het einde van die dag te portretteren.

  

 

Momenteel werkt Bruno aan een fotoboek met deze 144 fotoportretten. De foto’s zijn op ware grootte en doordat het boek schuin rechtop staat, kijk je de mensen recht in hun ogen. Welke ervaringen leveren het bekijken van dit boek op? Dat brengt Bruno graag in beeld in het Verhalenhuis, samen met filmmaakster Sanne Vermaas.

 

In de Volkskeuken

Bruno van den Elshout is maandag 4 april te gast in Belvédère’s Volkskeuken om over het project te vertellen, het boek te laten zien en filmopnames te maken van mensen die het boek bekijken.

 

Wanneer: maandag 4 april 2022.

Tijd:

Tussen 10.30 en 13.30 uur.

 

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd om mee te doen.  U kunt bij de opnames aanwezig zijn en zelf plaatsnemen tegenover het boek. De opnames worden gemonteerd tot een campagnefilmpje dat te zien zal zijn bij de crowdfundcampagne die Bruno onderneemt om de productie van het boek in oplage mogelijk te maken.

 

Lunch & expo

Als u toch in het Verhalenhuis bent, maak dan van de gelegenheid gebruik om een bezoek te brengen aan onze expositie ‘Portretten Hans Abelman’ op de eerste etage. Ook daar staan (weer op een gehele andere manier) portretten van mensen in centraal.

Ook wil Bruno deelnemers vooraf of na afloop graag trakteren op een maaltijdsoep in de Volkskeuken van gastkok Paola Marchesi.

 

Kosten

Deelname aan de Volkskeukenlunch met Bruno van den Elshout en zijn boek is gratis.

U kunt zich hier aanmelden: https://filmopname-whatevertheweather.eventbrite.nl.

Mocht dat niet lukken, bel dan met het Verhalenhuis om te laten weten dat u komt (010 7200997)

 

Meer info

Meer over het ontmoetingsproject: www.whatevertheweather.nl

Meer over Bruno van den Elshout: www.photologix.nl

Meer over Sanne Vermaas: www.evariste.nl

 Reacties zijn gesloten .