NIEUW: Belvédère zangkoor gestart

 

Samen met stichting Mano is onlangs het Belvédère Zangkoor gestart onder leiding van programmamaker, zangeres en gids B’emnet Tekleyohannes. Het concept achter het koor is simpel en krachtig: mensen samenbrengen en verbinden door middel van muziek. Elke maandag van 19 tot 21 uur repeteert het koor in het Verhalenhuis.

 

 

Als wereldburger, opgegroeid in diverse culturen, begrijpt B’emnet als geen ander het belang van verbinding en gemeenschap, vooral hier ook voor de wereldstad Rotterdam. Met B’emnets ongekende passie voor zang, haar vele muzikale optredens en haar conservatoriumopleiding in Toronto, brengt B’emnet een schat aan ervaring met zich mee voor dit bijzondere project.

 

Er zijn direct elf enthousiaste deelnemers voor het Belvédère koor; een mix van kunstenaars, vrijwilligers, buren en bewoners van de Kaap en van de opvangboten in onze stad, die elkaar en de stad via muziek leren kennen. Na slechts enkele repetities ontstaat er al een hechte band. Voor de bewoners van de boten biedt het koor een welkome afwisseling, een mogelijkheid om in contact te komen met medebewoners en de vrijwilligers, medewerkers en buren van het Verhalenhuis.

 

 

Er zijn nog enkele plekken. Via de samenwerking met Stichting Mano is deelname voor (werkelijk) iedereen mogelijk. Meer info? Mail naar: info@verhalenhuisbelvedere.nl

 

Met dank voor de financiële bijdrage aan stichting Mano.

 

Foto’s: Sanne Donders, behalve middelste foto Maria IkonomopoulouReacties zijn gesloten .