NIEUW: Verhalenhuis krijgt eigen lokaal op school

 

Een Verhalenhuis op school 

 

Vanaf schooljaar 2020/2021 heeft Verhalenhuis Belvédère een jaar lang een eigen plek in het Olympia College in Rotterdam-IJsselmonde; een speciaal ingericht lokaal voor ontmoetingen tussen leerlingen, ouders, docenten en geïnteresseerden. De leerlingen krijgen hier de ruimte hun eigen verhaal te vertellen via zelfgemaakte kunstwerken, verhalen, theater en dans.

 

Het Olympia College is een openbare school voor praktijkonderwijs, VMBO-LWOO, Entree en ISK Internationale Schakel Klassen, voor jongeren van 12 t/m 18 jaar die ondersteuning nodig hebben bij het leren.
Het Olympia College vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt rekening gehouden met de interesses en mogelijkheden van alle leerlingen. Ze krijgen veel persoonlijke aandacht. Zo zorgen ze ervoor dat leerlingen met plezier naar school komen en dat al hun talenten, kwaliteiten en kansen benut worden. Verhalenhuis Belvédère wil hier graag vanuit haar missie, visie en expertise een bijdrage aan leveren.

 

HET VERHALENHUIS-LOKAAL is een pilot die wordt gerealiseerd in samenwerking met Jeugdtheater Hofplein en Scapino Ballet Rotterdam.
Wil je meer weten of bijdragen aan deze educatieve dependance van het Verhalenhuis in IJsselmonde? Mail dan joran@verhalenhuisbelvedere.nl voor meer informatie, of bel naar 010 720 0997 en vraag naar Joran Koster.


Reacties zijn gesloten .