Uitnodiging bouwlunch

Nog tot en met 15 februari werkt Museum Rotterdam samen met het bouwteam van Belvédère in vier werkketen t.o. Rechthuislaan 1 in Rotterdam-Katendrecht. Zij onderzoekt hier het hedendaagse erfgoed van Rotterdamse Bulgaren, én ondersteunt zo het realiseren van Belvédère als Verhalenhuis Rotterdam. Je bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen en aan te schuiven bij de bouwlunch voor werkers, bouwers én bezoekers! Uitvoerder & chefkok Emiliya Bosma serveert dagelijks verse (Bulgaarse) soep met brood. Stap gerust binnen op werkdagen tussen 12 en 14 uur. Ben je met een groep, laat het dan 1 dag van te voren weten via info@belvedererotterdam.nl

De stad als muze

Onze thuisbasis in Rotterdam-Katendrecht is in verbouwing én Museum Rotterdam volgt het bouwproces op de voet! Op deze manier vangt zij de verhalen en het nieuwe erfgoed van de stad want… Rotterdamse Bulgaren werken aan de verbouwing van Belvedere! Op de werkplek geven foto’s, (aan)tekeningen, voorwerpen en verhalen een kijkje in het proces van werken, leven en verzamelen in de stad. Over enkele maanden volgt een tentoonstelling. Nieuwsgierig of zin in een ontmoeting? Kom kijken op de bouwplek! Dagelijks is er een bouwlunch voor werkers, bouwers en bezoekers. Uitvoerder & chefkok Emiliya Bosma serveert verse (Bulgaarse) soep met brood, je bent van harte welkom!

 

Locatie bouwkeet: t.o. Belvédère, Rechthuislaan 1, 3072 LB Rotterdam-Katendrecht. Lunch iedere dinsdag t/m vrijdag tussen 11.30 en 14.30 uur, tot aan de kerstvakantie.

 Reacties zijn gesloten .