Za 18 juni: Verhalencollege #14: ‘Onvoorstelbaar onvoorspelbaar’

groep LP II liggend-1
Belvédères Verhalenacademie presenteert op zaterdag 18 juni Verhalencollege #14: ‘Onvoorstelbaar onvoorspelbaar’ onder leiding van gastdocenten en documentairemakers Lieke van Pruijssen en Bieke Versloot.

Welkom!

De Verhalencolleges zijn bedoeld voor alle Belvédère vrijwilligers, ter lering en vermaak en als dank voor alle inzet en betrokkenheid. De unieke, persoonlijke colleges zijn ook interessant en open voor alle belangstellenden. Wees welkom!

Over Lieke en Bieke
De laatste drie jaar werkten Lieke en Bieke aan verhalenproject You win some, you lose some (rotterdamsgeluk.nl), en reisden met hun Verhalenmachine – een werkende gokkast- door de stad. In dat kader organiseerden ze ook een Volkskeuken door dak- en thuislozen in het Verhalenhuis.

Over het college
Nieuwsgierig naar de werking van alledaagse sociale processen duiken Lieke en Bieke voor hun projecten soms letterlijk onder in de directe leefwereld van hoofdpersonen. Welke bijzondere verhalen verbergt de stad in haar marges? Wat zijn interessante vindplaatsen en vondsten? En durf je jezelf te laten verrassen?
Deze vragen en onderstaande uitspraak van Simon Carmiggelt vormen het vertrekpunt voor het Verhalencollege ‘Onvoorstelbaar onvoorspelbaar’: ‘Vrijwel alle gewone mensen hebben iets aardigs, als je maar diep genoeg graaft. Alleen voor de fanatici die alles zeker weten, moet je oppassen.’

Programma

  • 13.30 uur inloop met koffie, thee en iets lekkers
  • 14.00 uur start Verhalencollege
  • 17.00 uur afsluiting met drankje/hapje

 

Aanmelden

Deelname € 15 p.p. en gratis voor vrijwilligers van Belvédère. Reserveren is noodzakelijk via 010 720 09 97 of via

reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl

 

verhalenmachine_Io Cooman0004-1

 Reacties zijn gesloten .