VERHALENHUIS DICHT

 

Verhalenhuis Belvédère is een culturele en sociale onderneming maar het hart van alle activiteiten is de Volkskeuken. Zonder gastvrijheid, samen eten, drinken en ontmoeten is het Verhalenhuis onmenselijk en onmogelijk.

 

Per 14 oktober sluiten we vanwege de (gedeeltelijke) lockdown dan ook de thuisbasis aan de Rechthuislaan 1 in Rotterdam-Katendrecht. Wanneer landelijk het besluit valt dat eet- en drinkgelegenheden weer open kunnen, zal het Verhalenhuis pas ook weer als verbindings- en ontmoetingsplek haar deuren openen .

 

Graag willen we ons de komende tijd inzetten om via creatieve en passende oplossingen medemenselijkheid te verspreiden in de stad en van betekenis te zijn bij mensen en groepen die kwetsbaar zijn. Ook nemen we tijd om ons serieuze, uitgebreide meerjarenplan voor de komende vier jaren (meer) haalbaar te maken nu alle eigen inkomsten wegvallen en bijdrages van overheden niet komen (rijk) of minder zijn dan bedacht (Rotterdam).

 

We hopen dat we elkaar binnen niet al te lange tijd weer veilig en in gezondheid live kunnen ontmoeten. Tot die tijd alle goeds, namens alle betrokkenen van Verhalenhuis Belvédère.Reacties zijn gesloten .