Vr 1 dec.: Radio Danspaleis Live in Belvédere met verhalen en muziek van de Kaap

 

Radio Danspaleis komt naar Verhalenhuis Belvédère met een live editie.

 

Wij verheugen ons zeer: op vrijdag 1 december strijkt Radio Danspaleis neer in Belvédere en deelt persoonlijke verhalen en muziek van de Kaap.

 

In Verhalenhuis Belvédère schuiven de volgende gasten aan aan tafel:

  • Kapenees Petra de Reus, met geluiden uit het veld
  • Jorge Lizardo: reggae en Rastafari muzikant van Kaapverdische afkomst en met roots op Katendrecht
  • Kapenees David Zee, jazz dj en dat doet hij nog steeds, dus met een muziekverhaal.

 

Vanzelfsprekend onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen luisteren naar de persoonlijke verhalen en kan iedereen aanwezig een dansje wagen op een van de favoriete nummers van de gasten.

 

Dit alles onder muzikale begeleiding van onze Radio Danspaleis huismuzikanten. Het beloofd een radio editie te worden waar je niet bij stil kunt zitten.

 

Wanneer: vrijdag 1 december 2023

 

Tijd: 13.30 – 16 uur

 

Kosten: gratis, reserveren is aan te bevelen vanwege verwachte drukte en kan via deze link of via tel 010 720 0997.

 

 

Danspaleis Radio

Alle ouderen kwiek, mentaal en fysiek, met dansen en muziek! In de podcast-serie van Het Danspaleis gaat oprichter en platendraaier Suna Duijf in gesprek met bijzondere bekende- en onbekende ouderen over het leven en samen halen ze muziekherinneringen op. Muzikanten Frank van Bommel en Martin van Leusden leveren levendig commentaar in woord en muziek. Natuurlijk worden er hits van toen gedraaid, van tranentrekker tot songfestival-hit en van Engelse wals tot discokraker. Een waar feest van herkenning en bezinning!

 

Het Danspaleis 

De missie van het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden. Met dit ‘tankstation van levensvreugde’ wordt eenzaamheid aangepakt. Vanuit de visie dat muziek een magisch middel is om mensen bij elkaar te brengen en in beweging te zetten, is de Danspaleisformule ontwikkeld.

Het Danspaleis maakt geen onderscheid en danst dwars door verschillen heen. Het is een ontmoetingsplaats die aanmoedigt om actief te zijn, en legt het fundament voor een netwerk van mensen en vrienden die elkaar de helpende hand toesteken.Reacties zijn gesloten .