Vr 15, Za 16, Zo 17 Juni: MY NAME IS….. muzikaal verhaal

De Tussentijd Producties presenteert:

 

MY NAME IS …

 

Een verhalend concert. Een vrouw dwaalt door een grote stad op zoek naar haar geliefde, een vluchteling. Een brief brengt haar op het spoor van een in de Tweede Wereldoorlog verdwenen joods meisje. MY NAME IS … vertelt een verhaal van alle tijden: dat van mensen die huis en haard verlaten en een veilig onderkomen zoeken in een ander land. Met verhalen van toen en nu uit Syrische en Joodse culturen, geïnspireerd door de laatste schilderijen van Else Berg en Mommie Schwarz. Een nieuwe voorstelling (geïnspireerd oa op Verhalenhuis Belvédère) van Judith Scholte in uitvoering samen met Bader Atem, Dimitar Bodurov en Huub Laurens in regie van Ruurt de Maesschalck.

 

Wanneer? Vrijdag 15 juni 18.30 uur, zaterdag 16 juni 18.30 uur, zondag 17 juni 13 uur inclusief maaltijd uit de Volkskeuken

Kosten 15 euro p.p. inclusief maaltijd – tickets reserveren hier:

ticket 15 juni

ticket 16 juni

ticket 17 juni

 
LET OP:
onder de titel ‘Cultuurkus/Ga met me mee’ kunt u een vluchteling c.q. nieuwe Rotterdammer uitnodigen met u mee te gaan en gezamenlijk de voorstelling te beleven! Verhalenhuis Belvédère werkt regelmatig samen met Stichting ROS Rotterdams Ongedocumenteerden Steunpunt, een organisatie die werkt voor mensen zonder papieren, migranten zonder verblijfsvergunning en uitgeprocedeerde asielzoekers. Een van de activiteiten is gericht op empowerment, het zoeken naar netwerken en vrijwillgerswerk, het versterken van capaciteiten e.d., stimuleren van conversatie. Een bezoek aan deze voorstelling in uw gezelschap kan hieraan bijdragen!

HOE: Hoe het werkt voor My name is…? U reserveert voor een van de voorstellingen door een mail te sturen aan: info@verhalenhuisbelvedere.nl. U geeft hierin de datum en het aantal plekken dat u wilt reserveren, te verhogen met één plek voor de nieuwe Rotterdammer/vluchteling. Wij nemen contact op met het ROS en zodra e.e.a. is geregeld, krijgt u een bevestiging met verzoek om betaling. U ontmoet elkaar uiteindelijk aan een van de lange tafels in het Verhalenhuis. Dit biedt een ieder een hele andere ervaring!

Tussentijd Producties dankt:

gemeente Rotterdam, Prins Bernhard Cultuurfonds, VSBfonds, Vfonds, St. Verzameling van Wijngaarden-Boot en stichting Bevordering van Volkskracht

 

Cast:

Judith Scholte – libretto, vocals, spoken word

Dimitar Bodurov – composition, piano, electronics

Bader Atem – spoken word.

Huub Laurens – video

Ruurt de Maesschalck – direction


The Meantime Productions presents:

MY NAME IS …

Narrative concert. Wandering through a big city a woman searches for her lover, a refugee. A letter places her on the trail of a disappeared Jewish girl from WW-II.
MY NAME IS … tells a story of all times: of people leaving their homes and seeking refuge in other countries. With stories from the past and the present, from Jewish and Syrian cultures, inspired by the last painting of Else Berg and Mommie Schwarz. The concert is immersed in a mysterious, cool jazzy setting, with lots of underlying tension.

June 15 (18.30 pm), June 16 (18.30 pm) and June 17 (13.00 pm)

Tickets 15 euro p.p. – for reservations click above tickets & date

 Reacties zijn gesloten .