Vr 16 juli: de Kaapse Tafel, lunchen met echte Kapenezen & Katendrechters

 

Lunchen met échte Kapenezen en Katendrechters

 

De Kaap in al haar glorie anno 2021, is gemaakt door de Kapenezen, de mensen die er geboren en getogen zijn en hun hele leven lang gebleven zijn. Als ook door de Katendrechters die misschien niet hun wieg hier hadden staan of even weg zijn geweest, maar wel alle verhalen en legendes mede kleur hebben gegeven. Om dit vast te houden, vast te leggen, te eren en te delen, organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand de Kaapse Tafel.

 

Wil je graag Katendrechters ontmoeten, een praatje maken en verhalen horen? Schuif dan aan bij de Kaapse Lunchtafel voor € 7,50 p.p.
Alle zestigplussers die wonen op de Kaap zijn uitgenodigd om aan de Kaapse Tafel onze gast te zijn en gratis te komen lunchen.

 

De volgende aflevering van de Kaapse Tafel: vrijdag 16 juli 2021 tussen 12 en 14 uur. Reserveer alvast een plaats, zie onderaan! 

 

Tien en Toon zijn de gastkoks

In de Volkskeuken van Verhalenhuis Belvédère koken steeds andere gastkoks. Iedere maand is het weer een verrassing wie de lunch verzorgt en wat er geserveerd wordt. Voor deze editie zijn de gastkoks: Tien & Toon, het unieke gastkokduo bestaande uit Tineke de Lange en Tonia de Rijder. Ze maken een wonderlijke en overheerlijke 60+ vegan lunch.

Reserveer hier een ticket voor de Kaapse Lunchtafel:
via deze link

 

Adres: Rechthuislaan 1, 3072 LB Rotterdam-Katendrecht.

 

Wees van harte welkom!

 Reacties zijn gesloten .