Vr 19 jan.: Ancient Groove, over joods erfgoed in de stad, met eten en live muziek

Vrijdag 19 januari presenteren we Ancient Groove, een programma over Joods erfgoed, met een stadsontdekkingstour van Zuid naar Noord, eten uit de Volkskeuken en prachtige live muziek!
Aanvang toer 15.30 uur, aanvang maaltijd 18 uur gevolgd door concert tot ca. 22 uur.

 

programma #1: 15.30 – 17.30 uur ( uitverkocht)
Stadsontdekkingstour Joods erfgoed in Rotterdam, thema ‘Rotterdams-joodse ondernemers’, duur ca. 1,5-2 uur te voet. Start- en eindpunt Verhalenhuis Belvédere. Gids: Rob Snijders (www.joodserfgoedrotterdam.nl)
Aanvang 15.30 uur, verzamelen 15 minuten voorafgaand.

 

programma #2: 18.00 – 22 uur
Muzikaal diner: een authentieke maaltijd uit de Volkskeuken door een van Belvédere’s gastkoks, gevolgd door een muzikaal concert van muziektrio Ancient Groove, twee gitaristen en een zangeres uit Israël. Gitarist Roy Zakai is klassiek geschoold en gitarist Ofer Ronen heeft een achtergrond in flamenco en etnische wereldmuziek. Ze benaderen klassieke Joodse composities op een originele, hedendaagse wijze, halen het uit hun religieuze context en houden daarbij de diepe emotie vast, vooral in combinatie met zangeres Tamar Bloch. Dit optreden is onderdeel van de serie Muziek Verbindt, van Kunstenisraël.

 

Entree/deelname:

€ 5,– p.p. voor Stadsontdekkingstour ( uitverkocht)

ticket ontdekkingstour

€ 15,–  p.p. voor maaltijd + concert

ticket maaltijd en concert

voor vragen en help bij kopen ticket mail naar help@verhalenhuisbelvedere.nl of bel met 010-7200997Reacties zijn gesloten .