Vr 19 nov: Het Danspaleis, met muziek van toen

 

Van alle 75-plussers in Nederland voelt tussen de 50 en 60% zich eenzaam.* Het Danspaleis doet hier iets aan, namelijk zoveel mogelijk ouderen een feestje bezorgen en weer laten dansen!

 

Het Danspaleis organiseert ouderwets gezellige disco’s, speciaal voor ouderen. Doordat je wereld steeds kleiner wordt naarmate je ouder wordt, probeert Het Danspaleis met plaatjes van vroeger de deuren naar buiten weer open te zetten. Tijdens een dansmiddag wordt er samen gedanst, gepraat en gelachen en dat maakt Het Danspaleis tot een onvergetelijke ervaring.

 

 

Het Danspaleis is een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. met een bevlogen PlatenDraaier (PD), een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en -heren. De PD trekt klassiekers uit de koffer van rock & roll, smartlap, engelse wals tot disco. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt.

 

Op vrijdag 19 november is Het Danspaleis in Verhalenhuis Belvédère, van 12.30 tot 15.30 uur. We beginnen met een lunch en daarna swingen. Kom ook!

 

 

 

 

Het Danspaleis
Wanneer: vrijdag 19 november
Tijd: 12.30 tot 15.30 uur
Programma: 12.30 u lunch, 13.30 u aanvang dansen
Kosten: gratis entree, inclusief lunch
Reserveren is wel noodzakelijk, bellen kan via 010 720 0997, even binnenlopen en aanmelden of reserveren via deze link.

*Bron: Het Nationaal OuderenfondsReacties zijn gesloten .