Vr 21 okt.: Belvédère, drag theater & dinershow van PJL Cramm i.s.m. MDM Ivens

 

Belvédère: een bijzondere historie in Rotterdam

Drag Theater & Dinershow van PJL Cramm ism MDM Ivens

 

Op vrijdag 21 oktober reizen we terug naar het Belvédère van de jaren 40 en 50, in een unieke combinatie van dinner theater, dragshow en historische vertelling. De voorstelling is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Peter en Maaike Troost, een verhaal over liefde, vriendschap, oorlog en jazz in Rotterdam.

 

Peter Cramm en Merel Ivens schreven samen het theaterstuk Belvédère, een bijzondere historie in Rotterdam. De cast bestaat uit: La Obelle, Lolo Bottoms, Ana Meizing, Harley K. Winn, Tina Roxx en Maan von Wytch. De techniek wordt verzorgd door Jela Nieuwstraten.

 

Wanneer: vrijdag 21 oktober 2022

Tijd: show start 19:00, inloop vanaf 18:30 uur

Kosten: €22,50 per persoon inclusief maaltijd en welkomstdrankje

Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link.

 

 

Een familieverhaal

Peter Cramm, kleinzoon van Peter en Maaike Troost, is opgegroeid met verhalen over Jazzclub Belvédère op Katendrecht. De jazzclub was indertijd in handen van de familie Troost. Toen Peter slechts enkele maanden geleden door zijn werk als dragqueen La Obelle het huidige Verhalenhuis voor het eerst binnenstapte – bij de opening van de expositie Henkes Parade – barstte een creatief vuur in hem los. Hij verzamelde een groep gepassioneerde collega drag-performers om zich heen en al snel was de basis voor Belvédère, de voorstelling gelegd. Geïnspireerd door de verhalen van de familie en het boek “Maaike…een geschenk van Aphrodite” van (grootvader) Peter Troost ontstonden direct de contouren voor de show. De creativiteit van de cast gaf de verdere invulling.

 

Iedereen is van harte uitgenodigd deze unieke show inclusief diner, bij te wonen.

 

Peter en Maaike © collectie familie TroostReacties zijn gesloten .