Vr. 23 dec.: Kaapse (Kerst)Tafel, feestelijk lunchen met echte Kapenezen en Katendrechters

 

De Kaap in al haar glorie anno 2022, is gemaakt door de Kapenezen, de mensen die er geboren en getogen zijn en hun hele leven lang gebleven zijn. Als ook door de Katendrechters die misschien niet hun wieg hier hadden staan of even weg zijn geweest, maar wel alle verhalen en legendes mede kleur hebben gegeven. Om dit vast te houden, vast te leggen, te eren en te delen, organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand de Kaapse Tafel.

 

 

De volgende aflevering van de Kaapse Tafel:
vrijdag 23 december 2022 van 12 tot 14 uur.  Deze editie staat in het teken van kerst met een speciaal, live muzikaal optreden van het Rotterdams Achterkamer Koor (RAK).

 

 

Wil je graag echte Kapenezen en Katendrechters ontmoeten, een praatje maken en verhalen horen? En met kerst samen eten en zingen? Schuif dan aan bij deze Kaapse Kersttafel voor € 10,00 p.p. Alle zestigplussers die wonen op de Kaap zijn uitgenodigd om aan de Kaapse (Kerst)tafel onze gast te zijn en gratis te komen lunchen.

 

Reserveer hier een ticket via deze link. 

 

 

Over het RAK Rotterdams Achterkamer Koor

Het RAK – Rotterdams Achterkamer Koor  – bestaat sinds 1979 en kende verschillende samenstellingen. Het is een kamerkoor dat tweewekelijks reperteert. Het koor bestaat uit 8 leden o.l.v. Janneke Spruijt. Het repertoire kent vele muziekstijlen van oude muziek tot modern klassiek. Speciaal voor de Kaapse Tafel zal het RAK een middag vol met kerstliederen ten gehore brengen. Smeer je keel alvast goed in, want meezingen mag zeker!

 

 

 

In de Volkskeuken van Verhalenhuis Belvédère koken steeds andere gastkoks. Iedere maand is het weer een verrassing wie de lunch verzorgt en wat er geserveerd wordt. Wees van harte welkom!

 

 

 Reacties zijn gesloten .