Vr 25 jan.: Lunch met Kapenezen aan de Kaapse Tafel

De Kaap in al haar glorie anno 2018, is gemaakt door de Kapenezen, de mensen die er geboren en getogen zijn en hun hele leven lang gebleven zijn. Als ook door de Katendrechters die misschien niet hun wieg hier hadden staan of even weg zijn geweest, maar wel alle verhalen en legendes mede kleur hebben gegeven. Om dit vast te houden, vast te leggen, te eren en te delen, organiseren we de Kaapse Tafel.
 
Iedere zestigplusser uit Katendrecht is welkom om elke laatste vrijdag van de maand van 12 tot 14 uur gratis aan te schuiven voor een lunch! Andere Katendrechters, Rotterdammers en passanten die nieuwsgierig zijn en Katendrechters willen ontmoeten, betalen
€ 7,50 p.p. voor de lunch.
 
De vierde aflevering van de Kaapse Tafel: vrijdag 25 januari, van 12 tot 14 uur.

 
Let op: in de Volkskeuken van Verhalenhuis Belvédère koken steeds andere gastkoks. Rotterdam heeft meer dan 175 nationaliteiten. Iedere keer maand is het weer een verrassing wie de lunch verzorgt en wat er geserveerd wordt.
Wel willen we heel graag weten ongeveer hoeveel mensen we kunnen verwachten. Reserveer daarom alvast een plek aan de Kaapse Tafel via deze link, of bel 010 720 09 97 of loop langs en meld het bij de bar op Rechthuislaan 1.

 
Wees van harte welkom!Reacties zijn gesloten .