Vr 28 juni: Kaapse Tafel – Borreleditie met Dr. Jazz, zomerafsluiting

 

De Kaap – Katendrecht in Rotterdam – in al haar glorie anno 2024, is gemaakt door de Kapenezen, de mensen die er geboren en getogen zijn en hun hele leven lang gebleven zijn. Als ook door de Katendrechters die misschien niet hun wieg hier hadden staan of even weg zijn geweest, maar wel alle verhalen en legendes mede kleur hebben gegeven.

 

Om dit vast te houden, vast te leggen, te eren en te delen, organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand voor een ontmoeting met de echte Kapenezen en Katendrechters 60+: de Kaapse Tafel.

 

 

Op vrijdag 28 juni 2024 is alweer de laatste aflevering voor de zomerstop. Daarom is er nu geen Kaapse Lunchtafel maar een heuse Kaapse Tafel – Borreleditie met Dr. Jazz, een theatervoorstelling met jazz en het verhaal over de verboden muziek tijdens WOII. Aansluitend om 17.15 uur is er een borrel met hapjes.

 

Net zoals de maandelijks lunchtafel is deze voorstelling met borrel en hapjes ook gratis voor 60-plussers van de Kaap. Voor zestigminners van Katendrecht en andere nieuwsgierigen is de toegang inclusief borrel(hap) € 5 per persoon.

 

We kijken zeer naar dit samen beleven uit. Wil je aanschuiven, reserveer dan svp een plekje aan deze speciale Kaapse Borreltafel met Dr. Jazz. Reserveren kan via een telefoontje naar 010 7200997 of digitaal via deze link.

 

 

 

 

De Kaapse Tafel – borreleditie met Dr. Jazz

vrijdag 28 juni 2024 van 16 tot 18 uur.

 

 

Wanneer: vr 28 jun 2024

Tijd: van 16 – 18 uur

Deelname: voor Kapenezen en Katendrechters 60+ gratis, overige bezoekers €5,00 p.p.

Reserveren noodzakelijk via deze link of bel 010 720 0997.

 

 

 

Over Dr Jazz

Dr. Jazz is een voorstelling van Club Duif

Tekst en spel: Daniel van Duijvenbooden

Muziek: Bram van de Glind, Jelle Willems, Tim Ewalts,

Regie : Paul Feld

 

 

 

Wees van harte welkom!

 

 

 Reacties zijn gesloten .