Vr 29 apr.: Kaapse Tafel & Danssalon, lunchen met echte Kapenezen en dansen toe

 

De Kaap in al haar glorie anno 2022, is gemaakt door de Kapenezen, de mensen die er geboren en getogen zijn en hun hele leven lang gebleven zijn. Als ook door de Katendrechters die misschien niet hun wieg hier hadden staan of even weg zijn geweest, maar wel alle verhalen en legendes mede kleur hebben gegeven. Om dit vast te houden, vast te leggen, te eren en te delen, organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand de Kaapse Tafel.

 

Wil je graag echte Kapenezen en Katendrechters ontmoeten, een praatje maken en verhalen horen? Schuif dan aan bij de Kaapse Lunchtafel voor € 7,50 p.p. Alle zestigplussers die wonen op de Kaap zijn uitgenodigd om aan de Kaapse Tafel onze gast te zijn en gratis te komen lunchen.

 

 

De volgende aflevering van de Kaapse Tafel:
vrijdag 28 april van 12 tot 14 uur. Speciaal deze keer is er een Danssalon aansluitend na de lunch tot 15.30 uur. Tijdens de dansmiddag met plaatjes van toen en nu wordt er samen gedanst, gepraat en gelachen… We willen zoveel mogelijk ouderen een feestje bezorgen en weer laten dansen!
Reserveren van de Kaapse Tafel met Danssalon kan via deze link of even bellen met 010 720 0997.

 

 Reacties zijn gesloten .