Vr 3 feb.: The Writers Guide Performance Night: Me, myself & I

 

 

Vrijdagavond 3 februari laten de schrijvers die bij The Writers Guide (to the Galaxy) meededen met Me, Myself and I zien waar ze de afgelopen maanden aan gewerkt hebben.

 

In Me, Myself & I gaan Elise, Anna Maria, Kylie, Zoë, Dinda, Rosa en Madelief onder leiding van Tomáš de Paauw op zoek naar het boek in zichzelf.

 

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren!

 

 

 

Over Me, Myself & I

Men zegt wel dat iedereen een boek in zich in heeft en tijdens deze cursus voor word-newbies zijn we op zoek gegaan naar de persoonlijkheid van de deelnemende schrijvers. Wie ben jij als schrijver? Wat doet jou ’s ochtends uit bed komen? Door wie laat je je inspireren? Wat wil je delen met de wereld? Schrijver en performer Tomáš de Paauw hielp alle deelnemers deze vragen te beantwoorden en leerde hen de schrijftechnieken die je nodig hebt om je persoonlijke verhaal helder op papier te zetten. De Performance Night is de finale afsluiting van dit proces.

Wil je erbij zijn? Toegang is gratis, reserveren is aan te bevelen.

 

 

Datum: zaterdag 3 februari 2023
Tijd: 20.00 – 22.30 uur (inloop: 19.30 uur)
Toegang gratis, registratie gaat via deze link

 

 

 

 

The Writer’s Guide (to the Galaxy) organiseert cursussen, workshops en andere schrijfactiviteiten voor (vooral) jonge schrijvers in spe. Het is ook een plek waar schrijfenthousiasten en boekennerds elkaar ontmoeten, ervaringen en boekentips uitwisselen en hun wilde ideeën toetsen. Meer weten? Check thewritersguide.nl

 Reacties zijn gesloten .