Vr 17 sept.: Adisons Muzikale Hood Walk in Oude Westen

 

 

 

De Kaapverdiaanse Rotterdammer Adison dos Reis, theatermaker en muzikant neemt je mee,  op het mooiste moment van de week, over zijn Kruiskade in Rotterdam. Je maakt een wandeltour met gebruikneming van een draadloze hoofdtelefoon. Via de ogen en oren van Adison bekijk je heel anders de wijk.

 

Na Adison’s Hoodwalk ontvangt zijn buurvrouw Marja Brand je bij Arta la Tarta – Bric-à-brac, een mix van taartatelier, tweedehands winkel, koffiehoek en (thee)tuin. Onder het genot van een Kaapverdiaans pasteitje en drankje vertelt Marja het inspirerende verhaal van hun buurttuin Tuin de Bajonet, waar haar theeterras deel van is.

 

Wanneer: Adison’s Muzikale Hood Walk is op:

VRIJDAG 17 SEPTEMBER / 18 – 20 UUR

 

Kosten: € 15 p.p. – reserveren via deze link. Via een bevestiging van te voren wordt de verzamellocatie bevestigd.

 

 

 

Over Adison

 

Adison dos Reis is oprichter van Music2Connect&Inspire, muzikant, DJ, erfgoedmaker en bedenker van de “Muzikale HoodWalk”. Music2Connect&Inspire is ontstaan vanuit het plezier en de kracht die muziek brengt. Adison: ,,Heeft muziek jou ooit geraakt, geïnspireerd, gemotiveerd, getroost, of een nieuwe kijk op het leven gegeven? Dan ben je bekend met de kracht van muziek.” Via muziek levert Adison graag een bijdrage aan de wereld. “Muziek verbindt werelden en brengt mensen dichter bij elkaar. Je leert mensen beter begrijpen door elkaars muziek te kennen. Je leert over de taal, het gedrag, de kleding, de mindset en de smaak. De artiesten waar je op jonge leeftijd veelvuldig naar luisterde, hebben jou mede gevormd tot wie jij nu bent. Voor de één is muziek belangrijker als voor de ander, maar allemaal halen we er iets uit.”

 

Met Music2Connect&Inspire wil Adison mensen verbinden en inspireren. Middels Urban Music & Culture programma’s gaat hij op zoek naar de verhalen die artiesten vertellen en met zijn stichting Music2Connect&Inspire wil hij zijn deelnemers “de diepere laag van urban music laten ervaren, omdat muziek meer dan geluid is.”Reacties zijn gesloten .