Vr 31 mrt.: Kaapse Tafel, lunchen met echte Kapenezen

 

De Kaap in al haar glorie anno 2022, is gemaakt door de Kapenezen, de mensen die er geboren en getogen zijn en hun hele leven lang gebleven zijn. Als ook door de Katendrechters die misschien niet hun wieg hier hadden staan of even weg zijn geweest, maar wel alle verhalen en legendes mede kleur hebben gegeven. Om dit vast te houden, vast te leggen, te eren en te delen, organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand de Kaapse Tafel.

Wil je graag echte Kapenezen en Katendrechters ontmoeten, een praatje maken en verhalen horen? Schuif dan aan bij de Kaapse Lunchtafel voor € 10,00 p.p.
Alle zestigplussers die wonen op de Kaap zijn uitgenodigd om aan de Kaapse Tafel onze gast te zijn en gratis te komen lunchen.

 

De volgende aflevering van de Kaapse Tafel:
vrijdag 31 maart van 12 tot 14 uur.

Reserveer hier een ticket voor de Kaapse Lunchtafel

 

 

 

In de Volkskeuken van Verhalenhuis Belvédère koken steeds andere gastkoks. Iedere maand is het weer een verrassing wie de lunch verzorgt en wat er geserveerd wordt. Vrijdag 31 maart is de speciale gastkok buurvrouw en ondernemer Genevieve Vachon van Kaapse Brouwers met haar team. Daar verheugen we ons op! Bovendien is er een muzikale verrassing gedurende de lunch.

 

Adres: Rechthuislaan 1, 3072 LB Rotterdam-Katendrecht.

Wees van harte welkom!

 

 

 Reacties zijn gesloten .