Vr 9 feb. : Muzikale Volkskeuken van het Rosa Ensemble: Tientje!

 

Verhalenhuis Belvédère presenteert vrijdag 9 februari 2024 de Muzikale Volkskeuken van het Rosa Ensemble: TIENTJE.

 

 

 

Met de voorstelling TIENTJE onderzoekt het Rosa Ensemble de waarde en betekenis van hun muziek. Daar hebben zij testpubliek voor nodig. Doe mee aan dit experiment en ontvang ter plekke een vergoeding van €10! Deelnemers hebben geen specifieke kennis of vaardigheden nodig om deel te nemen aan dit experiment. Sta je open voor nieuwe muzikale ervaringen? Dan ben je van harte welkom! Aanmelden is wel noodzakelijk met de link hieronder.

 

Het Rosa Ensemble (Rosa) staat al 25 jaar voor een mix van muziek en theater, licht en serieus, akoestisch en elektronisch, traditioneel en experimenteel, klassiek en pop. Muziek van Rosa is speels en avontuurlijk, maar soms ook vreemd, weerbarstig en ongrijpbaar. Net zo divers zijn de locaties waar Rosa neerstrijkt voor een voorstelling: van operahuis tot grachtenkelder in Utrecht, en nu dus in het Verhalenhuis.

 

 

Op vrijdag 9 februari 2024 treden samen op:

 

Mei Yi Lee (percussionist) is geboren in Taiwan en woont nu in Nederland. Ze is zeer geïnteresseerd in experimentele muziek, interdisciplinaire muziek en samenwerking met verschillende kunstdisciplines zoals dans, theater, beeldende kunst en performancekunst. Momenteel is ze lid van het Herz Ensemble en het Paper Ensemble.

 

Peter Jessen, half Deens, half Nederlands, speelt contrabas en basgitaar, zingt en acteert, maakt sinds 2007 deel uit van het Rosa Ensemble. We hebben hem al eens gezien in Belvédère, toen met zijn Rotterdamse kamerfolk duo Sommerhus.

 

John Dikeman (Nebraska) is een Amerikaanse muzikant in de jazz en geïmproviseerde muziek. Hij speelt tenorsaxofoon en is componist. Hij woont en werkt in Amsterdam en maakt deel uit van trio Dikeman, Parker, Drake and !Mofaya!

 

Koen Kaptijn is een veelgeprezen en gevraagd maker en uitvoerder van hedendaagse muziek en muziektheater. Koen is als trombonist, improvisator, componist en performancekunstenaar betrokken bij 7090, Asko|Schönberg, Internationaal Theater Amsterdam, Tussenland, Nieuw Amsterdams Peil, Nieuw Trombone Collectief en de Veenfabriek.

 

Jeroen Kimman studeerde jazz gitaar aan het conservatorium van Arnhem. Naast een veelzijdige carrière als componist en gitarist, produceert hij zijn eigen werk onder de naam Orquesta del Tiempo Perdido.

 

Als onderdeel van het programma serveren we een vegan maaltijdsoep uit de Volkskeuken van het Verhalenhuis.

 

 

De Muzikale Volkskeuken van het Rosa Ensemble: Tientje (experiment)

 

 

Wanneer: vrijdag 9 februari 2024

 

Tijd: 19.00 uur start programma, inloop vanaf 18.30 uur

 

Kosten:  deelnemers ontvangen € 10,-  contant bij deelname aan de voorstelling, inclusief maaltijd en live muziek. Exclusief drankjes.

 

Reserveren: is noodzakelijk en kan via deze link.Reacties zijn gesloten .