Wo 12 juni: Danspaleis Belvédère

 

Het Danspaleis organiseert ouderwets gezellige disco’s, speciaal voor ouderen.  Op woensdag 12 juni is er weer een editie in Verhalenhuis Belvédère. Tijdens deze dansmiddag met dj Leon wordt er samen gedanst, gepraat en gelachen en dat maakt Het Danspaleis tot een onvergetelijke ervaring. In het Verhalenhuis combineren we het met een heerlijke lunch uit de Volkskeuken vooraf.

 

 

Het Danspaleis is een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. met een bevlogen PlatenDraaier (PD), een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en -heren. De PD trekt klassiekers uit de koffer van rock & roll, Surinaamse kaseko, smartlap, Engelse wals tot disco. Voetjes van de vloer! Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt.

 

Op woensdag 12 juni is Het Danspaleis in Verhalenhuis Belvédère, van 12.30 tot 16.00 uur. We beginnen met een lunch en daarna swingen. Kom ook!

 

 

Het Danspaleis
Wanneer: woensdag 12 juni 2024
Tijd: 12 – 16 uur
Programma: 12.00 u inloop, 12.30 lunch, 14.00 u aanvang dansen
Kosten: dansen gratis, met lunch € 7,50 per persoon
Reserveren is wel noodzakelijk, bellen kan via 010 720 0997, even binnenlopen en aanmelden of reserveren, via deze link.

 

 

 Reacties zijn gesloten .