Wo 4 juli: North Sea Round Town dinerconcert met Boerenkool & Baklava

In North Sea Round Town presenteert Boerenkool & Baklava in Verhalenhuis Belvédère een avondvullend dinerconcert. Deze avond staat in het teken van muziek, verhalen, culinaire verrassingen en ontmoetingen.

Het programma bestaat onder meer uit:
* Roos Meijer, die met haar gloednieuwe project Maktub de verhalen vertelt van vluchtingen die ze ontmoette tijdens haar werk in Griekenland.
* presentatie : Naeeda Aurangzeb (bekend van het NTR-programma De Halve Maan en NPO radio 1).
* dinermaaltijd o.l.v. Belvédères gastkok Lamya
* optreden van jazz- en wereldmuzikanten, hierover volgt later meer info.

Wanneer: woensdag 4 juli
Tijden: diner 18.30 uur, inloop vanaf 18 uur. Concert vanaf 20.30 uur
Kosten: minimaal 5 euro p.p. voor de maaltijd, via de optie ‘vriend van de avond’ kun je kiezen voor een hoger bedrag om de avond te steunen


Reserveren:
er is slechts een beperkt aantal plaatsen, reserveren uitsluitend via: boerenkoolbaklava@gmail.com Je ontvangt een bevestigingsmail met een betaal-link.

Over Boerenkool & Baklava
Boerenkool & Baklava geeft vluchtelingen en Nederlanders de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en elkaar, onder het genot van goed eten, beter te leren kennen door met elkaar in gesprek te gaan. Een mogelijkheid om mensen te ontmoeten die je in het dagelijks leven niet snel zou tegenkomen met ontwapende uitwisselingen en een inkijk in een ander leven. Telkens op een andere locatie, bij een andere gelegenheid.Reacties zijn gesloten .