Za 11 nov: Verhalencollege #16 ‘Vergeven door Verhalen’ o.l.v. Archell Thompson

 

Belvédère’s Verhalenacademie presenteert op 11 november van 14.00 tot 17.00 uur Verhalencollege #16: ‘Vergeven door verhalen’ onder leiding van gastdocent en verbinder Archell Thompson.

 

De Verhalencolleges zijn in de eerste plaats bedoeld voor alle Belvédère vrijwilligers, ter lering en vermaak en als dank voor alle inzet en betrokkenheid. De unieke, persoonlijke colleges zijn echter interessant en open voor alle belangstellenden! U bent van harte uitgenodigd om de middag bij te wonen.

 

Deelname € 15 p.p., voorverkoopkaarten via onderstaande link en gratis voor vrijwilligers van Belvédère.

tickets verhalenacademie

Meer info via 010 720 0997 of mail naar help@verhalenhuisbelvedere.nl

 

PROGRAMMA

13.30 uur inloop met koffie, thee en iets lekkers

14.00 uur start Verhalencollege

17.00 uur afsluiting met drankje & hapje

 

** Archell: “Het grootste dat ik in mijn hele leven heb gedaan is vergeven. Het heeft mij bevrijd. Ik heb dit te danken aan 5 jaar ‘De Naakte Antiliaan’”. De Naakte Antiliaan is een taboedoorbrekende solo theatervoorstelling. Archell vertelt op het podium zijn persoonlijke verhaal: rauw, eerlijk en zonder schaamte. De voorstelling is 19 november en 9 december te zien in Amsterdam.

 

Archell coacht en begeleidt. Hij maakt samen met mensen voorstellingen over hun persoonlijke levens. Samen met het Verhalenhuis ontwikkelt hij de serie “Kom in mijn schoenen staan” en nodigen we verschillende Rotterdammers uit om zich in elkaar te verdiepen.

Op 11 november vertelt Archell over zijn persoonlijke ervaringen en aanpak. Vergeving is voor hem een belangrijk. Archell: “Ik zie een wereld waarin iedere eerste kennismaking tussen mensen zonder oordeel is. Iedereen heeft een verhaal. Iedereen verdient een tweede kans. Ga je schaamte voorbij. Toon je emotie en doorbreek taboes.”Reacties zijn gesloten .