Za 12 mrt.: Verhalencollege #11

Belvédère’s Verhalenacademie presenteert op zaterdag 12 maart van 14 tot 17 uur Verhalencollege #11 ‘THEATER, VERHALEN LUISTEREN EN VERTELLEN’, een aflevering op locatie! We zijn te gast bij het Rotterdams Centrum voor Theater.

 

De Verhalencolleges zijn in de eerste plaats bedoeld voor alle Belvédère vrijwilligers, ter lering en vermaak en als dank voor alle inzet en betrokkenheid. De colleges zijn echter interessant en open voor alle belangstellenden!

Deelname verhalencollege #11: gratis. Voor de Belvédère vrijwilligers zijn er twee consumpties inbegrepen. Reserveren noodzakelijk via reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl of via 010 720 0997.

 

Het programma op hoofdlijnen:

13.30 uur inloop, bar is open voor koffie/thee mogelijkheid

14.00 uur introductie en start voorstelling

15.30 uur  afronding, napraten

Let op!  Locatie: Rotterdams Centrum voor Theater, Mathenesserdijk 293, 010-477389. Zie ook www.rcth.nl

 

Over het college

Theater is een prachtige vorm om verhalen te vertellen. Het Rotterdams Centrum voor Theater is daarin een expert. Dit theatercentrum verbindt actuele ontwikkelingen in het theater met maatschappelijke, grootstedelijke Rotterdamse thema’s. Deze voorstelling – ons aangeboden als ‘verhalencollege #11’ – gaat over laaggeletterdheid. Imad Akka schreef enkele monologen over laaggeletterdheid. En na iedere monoloog vindt er een gesprek plaats met de deelnemers.

 

IMG_2163 IMG_2157Reacties zijn gesloten .