Za 13 en zo 14 juni: her-openingsweekend met een Vintage Verhalenhuis Markt

  

 

Waardevolle overblijfselen van tentoonstellingen, oude leuke en verrassende objecten, vergeten voorwerpen, gebruikte posters en foto’s, koffers, ansichten, schoolplaten, lampen en vloertegels. We vieren het ‘weer open zijn’ met een heuse Vintage Verhalenhuis Markt. Twee dagen lang mooie vondsten opdoen en tegelijkertijd financieel van betekenis zijn voor Belvédère; de opbrengsten komen namelijk volledig tegoed aan het Verhalenhuis in corona-tijd. Zoals iedereen heeft kunnen lezen op de homepage, iedere bijdrage of donatie is broodnodig om dit jaar te kunnen overleven!

 

Natuurlijk kunt u tegelijkertijd de actuele tentoonstellingen bezoeken,  langs de luisterverhalen gaan, het Elenbaashuis bekijken of een hapje en drankje doen in de Volkskeuken. We hopen iedereen snel weer in goede gezondheid te ontmoeten!

 

Wanneer:

za 13 en zo 14 juni 2020, van 11 tot 18 uur

 

Entree: gratis, maar let op: reserveren is noodzakelijk; vanwege het coronavirus kunnen wij slechts 30 personen tegelijkertijd ontvangen.
 
De entreetickets voor het weekend van 13 en 14 juni zijn te reserveren via onderstaande links. Bij iedere dag is ook de mogelijkheid om een extra ticket voor de lunch te reserveren. Op zaterdag 13 juni is er een lunch uit de Volkskeuken van Müzeyyen Özkan (Gazantep, Turkije / Rotterdam) en op zondag 14 juni een lunch uit de Volkskeuken van Yin Kohar (Soerabaja, Indonesië / Rotterdam).
 
Entreetickets zaterdag 13 juni
Entreetickets zondag 14 juni

 

Op de foto’s: gastkok Müzeyyen Özkan (boven) en Yin Kohar (onder).

  Reacties zijn gesloten .