Za 13 juni: Verhalencollege #6 van Ludette El Barkany

Zaterdag 13 juni / Verhalencollege #6: 10 – 12 uur.

In samenwerking met Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam presenteert Verhalenhuis Belvédère het volgende verhalencollege in de Verhalenacademie: 

“Familieverhalen” onder leiding van gastdocente Ludette El Barkany. Ludette El Barkany (1975, Isoufiane, Marokko) schrijft sinds 2003 voor diverse media, voornamelijk over grootstedelijke vraagstukken en integratie. Ze werkte een aantal jaar bij Dagblad Trouw en heeft op verschillende redacties gewerkt. Tegenwoordig werkt Ludette als freelancer voor o.a. Trouw, NRC Next en VPRO en ze geeft les in verhalen o.a. bij de SKVR.

Deelname € 7 p.p. exclusief lunch. Belvédère vrijwilligers gratis, reserveren noodzakelijk via: reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl

 

Verhalenhuis Belvédère is in 2015 gestart met de Verhalenacademie: persoonlijke verhalencolleges of inspiratiebijeenkomsten, in eerste instantie vooral voor Belvédère vrijwilligers, ter lering en vermaak en als dank voor alle inzet en betrokkenheid. De colleges zijn echter interessant en open voor andere belangstellenden!

Het eerste Verhalencollege vond plaats op 24 januari onder leiding van gastdocent Erik Post (radiomaker RTV Rijnmond). Het tweede Verhalencollege was op 14 februari door van Corrie Kreuk (afgestudeerd als onderzoeker aan de Universiteit van Humanistiek en in het dagelijks werk geestelijk verzorger). De Rotterdamse auteur Shantie Singh deed de derde aflevering. Het vierde Verhalencollege vond plaats onder leiding van beeldend kunstenaar Martina Florians. De vijfde aflevering was een kook- en verhalencollege door Paola Marchesi.

 Reacties zijn gesloten .