Za 16 mrt.: de Spaanse Volkskeuken van Claudia Karapanou, Lucas Arango & David Moran

 

De Volkskeuken is het ontmoetingsprogramma rondom identiteit en erfgoed. Rotterdammers delen hun favoriete maaltijd met het publiek en vertellen en verbeelden gedurende de avond tegelijkertijd hun persoonlijke (familie)geschiedenis.

 

Zaterdag 16 maart presenteren we een muzikale Spaanse Volkskeukenavond met Claudia Karapanou, Lucas Arango en David Moran.

 

 

 

Claudia Karapanou (dans) werd geboren in Salerno (Italië) en groeide op in Griekenland. Ze woont sinds 2019 in Rotterdam en wijdt haar leven geheel aan Flamencodans, geeft lessen en treedt op in binnen- en buitenland. Lucas Arango (gitaar), geboren in Ecuador en opgegroeid in Zwitserland, ontving in 2014 een beurs van de Fundación Christina Heeren, een van de meest prestigieuze flamencoscholen in Spanje, om in Sevilla te studeren. In 2018 ging hij naar het Conservatorium Codarts en woont sindsdien ook in Rotterdam. Ze worden begeleid door David el Gamba (palmas/klappen), geboren in Jerez de la Frontera; al zijn hele leven speelt de flamenco een grote rol.
Bovendien is er een driegangendiner door de Rotterdamse gastkoks Alejandro Montero en Marina Santos.

 

Wees van harte welkom deze bijzondere Volkskeukenavond mee te maken.

 

Wanneer: zaterdag 16 maart 2024

 

Tijd: 18 – 22 uur

 

Kosten: € 17,50 p.p. inclusief programma en diner

 

Reserveren noodzakelijk en kan via deze link. Deze volkskeukenavond is uitverkocht!
Reacties zijn gesloten .