Za 18 jan.: Belvédère’s Verhalenacademie met Constance van Duinen

Belvédère’s Verhalenacademie presenteert op zaterdag 18 januari van 15 uur tot 17 uur Verhalencollege #20 ‘Oneindige illusie’  onder leiding van beeldend kunstenaar/tapdanser Constance van Duinen.

  

Wij nodigen u van harte uit om deze ontmoeting bij te wonen.

DEELNEMEN EN RESERVEREN
Wanneer: zaterdag 18 januari 2020
Tijd: 15 – 17 uur, inloop vanaf 14.30 uur. Vertrekt naar Constance vanaf Verhalenhuis om 14.45uur.
Deelname € 7,50  p.p. inclusief koffie/thee bij ontvangst en een drankje na afloop. Gratis voor vrijwilligers van Verhalenhuis Belvédère.
Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link.

OVER CONSTANCE
Constance van Duinen is beeldend kunstenaar en tapdanser, woont en werkt sinds 2004 op Katendrecht. Ze is geboren in Hollandia, Nieuw-Guinea, Nederlands-Indië en als kleuter met haar familie naar Nederland gekomen. Ze maakt monumentaal werk, draagbare objecten, tijdelijke installaties, grafiek, werk in gemengde technieken en laat zich inspireren door o.a. Azië, Rotterdam, familie- foto’s, alledaagse dingen. Bovendien maakt ze voor muziektheaterproducties decors en kostuums. Als tapdanser treedt ze op met haar band Met Constance.
Haar nieuwste beeldend kunstproject heet Oneindige illusie; de bijbehorende publicatie is uitgegeven bij Uitgeverij Duizend & Een, Amsterdam.
Met Oneindige illusie onderzoekt zij het vreemde vermogen van ansichtkaarten en foto’s, de kracht van de afgebeelde omgeving, de macht van de herinnering, maar ook de weg naar een illusionaire wereld.Reacties zijn gesloten .