Za 28 sept.: de Verhalenacademie presenteert (Levens)verhalen voor Nabestaanden

 
Op zaterdag 28 september van 14.30 tot 16.30 uur presenteert Belvédère’s Verhalenacademie :
 
‘Verhalen voor nabestaanden’ onder leiding van Ada Velthoven en Jolanda Verschuren.
 

 
Vandaag nemen we afscheid van..….’ : levensverhalen voor nabestaanden.
Onder dat motto vertellen Ada Velthoven en Jolanda Verschuren wat er komt kijken bij het werk dat zij doen als vrijwilligers bij de HUB, de Humanistische Uitvaartbegeleiding. Beiden spreken al meer dan tien jaar op uitvaarten en met verve vertellen ze wat ze zoal meemaken en meegemaakt hebben met de mensen waarvoor ze mochten spreken.
 
Zo vertellen ze ondermeer waarom ze dit werk doen en waar ze hun inspiratie vandaan halen, zelfs als de nabestaanden zelf niets weten te vertellen. Wees van harte welkom op een middag die in het teken staat van het schrijven en voordragen van levensverhalen voor nabestaanden.
 
Belvédère’s Verhalenacademie is een informeel leertraject waarbij Rotterdammers vanuit allerlei disciplines hun passie en vakmanschap, kennis en kunde rondom verhalen, delen met de vrijwilligers van Belvédère én met het publiek. De gastdocenten waren tot nu radiomakers, theatermakers, schrijvers, journalisten en beeldend kunstenaars die eenmalig onbezoldigd hun vakmanschap en passie inzetten voor de stad en het Verhalenhuis. Speciaal voor de Verhalenhuis-vrijwilligers is de entree gratis, maar de workshops, presentaties of lezingen staan juist ook open voor anderen tegen een kleine vergoeding. U bent van harte uitgenodigd om de middag bij te wonen.
 
Wanneer: zaterdag 28 september 2019
Tijd: 14.30 – 16.30 uur
Kosten:
Deelname € 5 p.p. inclusief welkomstdrankje en hapje. Let op: gratis deelname voor vrijwilligers van Belvédère. Reserveren van een plek is noodzakelijk via deze link.
 
Meer info via 010 720 0997 of mail naar welkom@verhalenhuisbelvedere.nlReacties zijn gesloten .