Za 25 nov: Ontdekkingstocht met de Middellandman

Stadontdekkingstocht met de Middellandman

 

Verhalenhuis Belvedere nodigt u van harte uit voor een Stadswandeling met de Middellandman (Nico Haasbroek)

 

 

Wanneer:     zaterdag 25 november 2017 om 14.00 uur

Verzamelplaats: Het huis van De Middellandman

Mathenesserlaan 348, hoek Heemraadssingel

 

Het nieuwste boek van Nico Haasbroek, oud hoofdredacteur van het NOS-journaal en Radio Rijnmond is dit najaar verschenen: De Middellandman, 100 dagen door een Rotterdams buurt in transitie. Het gaat over zijn speurtocht door zijn eigen woonomgeving, de wijk Middelland in Rotterdam West. Het boek heeft de vorm van een dagboek met ontmoetingen, interviews en ontdekkingen, maar het is ook een soort handboek vol met antwoorden op de vraag hoe je je eigen buurt kan veranderen en verbeteren.

 

Op 25 november maken we een wandeling door Middelland, waarbij Nico op allerlei plekken stukjes uit zijn boek voorleest. De route bepalen we met elkaar en laten we afhangen van de interesse en kennis van de deelnemers. We kunnen uit allerlei thema’s kiezen: ‘de onderkant’, de zorg, het milieu & duurzaamheid, de veiligheid, economie of bijvoorbeeld het samenleven.

Wees welkom in Middelland en laat u verassen door de persoonlijke verhalen van Nico Haasbroek over zijn buurt. Bij aanmelding kunt u aangeven in welk buurtthema u geïnteresseerd bent of waar u zelf veel vanaf weet.

 

Aanmelden is noodzakelijk daar er maar beperkt plaats is, bij voorkeur per mail naar reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl  ovv Middellandman of telefonisch via 010 720 0997. De kosten voor het programma zijn minimaal 5 euro per persoon of wat u er zelf voor over hebt, alleen ter plekke contant te betalen. Koopt u na afloop het boek, dan krijgt u de investering in de wandeling als korting terug. De Middellandman signeert met veel plezier.

 

We wandelen met Nico Haasbroek in een kleine groep. Is er veel belangstelling, dan organiseren we meer wandelingen. Wees welkom in Middelland!Reacties zijn gesloten .