Za 18 nov: Verhalencollege #26 ‘De onverwachtse ontmoeting’

 

Belvédère’s Verhalenacademie presenteert zaterdag 18 november Verhalencollege #26: ‘De onverwachtse ontmoeting’ onder leiding van programmamaker educatie Joran Koster.

 

Joran Koster neemt je in zijn Verhalencollege mee in het mysterie van de onverwachtse ontmoeting. Hij vertelt over de educatieprogramma’s die hij heeft ontwikkeld en uitgevoerd, staat stil bij zijn eigen ervaringen én het belang van luisteren. Tijdens de middag worden de vele oncontroleerbare factoren van een onverwachtse ontmoeting ontrafeld. Kun je zo’n ontmoeting bewust organiseren en waarom zou je dat willen doen? Ook gaan we samen ‘oefenen’.

Een speciale publicatie over ontmoeten wordt gepresenteerd en uitgedeeld. Deze publicatie is gemaakt in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam en de Willem de Kooning Academie.

 

 

 

Over Joran

Joran Koster verzorgt sinds 2017 onderwijsprogramma’s vanuit het Verhalenhuis. Jaarlijks bezoeken honderden kinderen, scholieren en studenten het Verhalenhuis of gaan ze op ontdekkingstocht door de stad. Zij steken iets op over luisteren, vertellen en ontmoeten. Op het Olympia College, een middelbare school in Rotterdam-IJsselmonde, heeft het Verhalenhuis sinds 2020 een eigen klaslokaal waar jongeren meer leren over (voor)oordelen, luisteren, (eigen) familiegeschiedenissen en het delen van persoonlijke verhalen, op allerlei manieren.

 

Programma

15.00 uur inloop met koffie, thee en iets lekkers

15.15 uur start Verhalencollege

17.00 uur afronding Verhalencollege

Daarna gelegenheid om drankje te drinken en na te praten.

 

 

Verhalencollege # 26

 

Wanneer: za 18 november

Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Deelname: € 15 p.p. inclusief koffie/thee, een drankje na afloop en de publicatie. Deelname aan de Verhalencolleges zijn gratis voor vrijwilligers van Verhalenhuis Belvédère.

 

Reserveren: noodzakelijk en kan via deze linkReacties zijn gesloten .